ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Άρης: Η πρώτη συγκέντρωση και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Άρης: Η πρώτη συγκέντρωση και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Οι παίκτες του Αρη στο τελευταίο ματς της σεζόν

Τη Δευτέρα (10/8) το απόγευμα οι παίκτες του Άρη θα περάσουν από τα τεστ κορονοϊού, ενώ την Πέμπτη (13/8) θα αναχωρήσουν για τα 3-5 Πηγάδια.

Την προετοιμασία του ξεκινάει ο Άρης καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (10/8) το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συγκεντρωθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης για τα τεστ του Covid 19 ενώ την Τρίτη (11/8) θα λάβει χώρα η πρώτη προπόνηση. Την Πέμπτη (13/8) η ομάδα του Άρη θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια όπου για δύο εβδομάδες θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης:

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα (10/08) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στη διάρκεια της πρώτης συγκέντρωσης σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί –βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου- σε μοριακό τεστ για την ανίχνευση κορονοϊού ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (11/08) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Δύο ημέρες αργότερα, το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης (13/08), η αποστολή του Αρη θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου στην τοποθεσία Αγ. Παύλος, σε υψόμετρο 1.350μ., θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή της ομάδα μας, που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Naoussa Mountain Resort», θα παραμείνει δύο εβδομάδες στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου.

* Οι ποδοσφαιριστές του Αρη ξεκίνησαν να περνούν κατά γκρουπ από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ αύριο, Δευτέρα, θα ξεκινήσουν και τα εργομετρικά.