ΑΕΚ: Σιμάο και Ντέλετιτς για την ώρα στα Σπάτα και... βλέπουμε

ΑΕΚ: Σιμάο και Ντέλετιτς για την ώρα στα Σπάτα και... βλέπουμε

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Σιμάο και Ντέλετιτς για την ώρα στα Σπάτα και... βλέπουμε

bet365

Οι Νταβίντ Σιμάο και Μίλος Ντέλετιτς πέρασαν από τα Σπάτα και θα ξεκινήσουν προπονήσεις με την ΑΕΚ περιμένοντας εξελίξεις για το μέλλον τους.

Τόσο ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος όσο και ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν πέρασαν από τις εξετάσεις στα Σπάτα το πρωί της Κυριακής καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή τους σε Γκόρνικ και Φένλο αντίστοιχα. Οι άλλοι δύο «κιτρινόμαυροι» που επιστρέφουν από τους δανεισμούς τους είναι οι Νταβίντ Σιμάο και Μίλος Ντέλετιτς. Αμφότεροι πήγαν το πρωί στα Σπάτα για το τεστ κορονοϊού και για τις αιματολογικές εξετάσεις και θα ξεκινήσουν προπονήσεις, περιμένοντας νεότερα. Άλλωστε και για τους δύο αναζητείται τρόπος παραχώρησης τους.

Όσον αφορά τον Σιμάο, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Χάποελ Μπερ Σεβά, «αγκάθι» αποτελεί το μεγάλο συμβόλαιο που διαθέτει (κοντά στις 400.000 ευρώ το έτος) για την επόμενη διετία. Ήταν ανοικτό το ενδεχόμενο πρότασης από αραβική ομάδα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ο ίδιος μάλιστα δεν φέρεται διατεθειμένος να λύσει εύκολα το συμβόλαιό του αν του ζητηθεί κάτι τέτοιο, όπως είχε κάνει γνωστό πρόσφατα και σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία.

Στην περίπτωση του Ντέλετιτς, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Αστέρα Τρίπολης, υπήρχε αναμονή το τελευταίο διάστημα για ενδεχόμενη πρόταση από την Κύπρο. Ο Σέρβος εξτρέμ είχε προταθεί τόσο στον Απόλλωνα Λεμεσού όσο και στην ΑΕΛ Λεμεσού, όμως δεν είχε προκύψει κάποια πρόταση. Και αυτός παραμένει στο... ακουστικό του και περιμένει πιθανές εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα