«Λίβερπουλ και Λέστερ ρώτησαν τον Ολυμπιακό για Τσιμίκα»

Gazzetta team
«Λίβερπουλ και Λέστερ ρώτησαν τον Ολυμπιακό για Τσιμίκα»

bet365

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός δέχθηκε κρούσεις για τον Κώστα Τσιμίκα από τις Λίβερπουλ και Λέστερ, οι οποίες εξετάζουν να καταθέσουν επίσημη πρόταση.

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Κώστα Τσιμίκα με μεταγραφή σε αγγλικό σύλλογο. Τελευταίο αυτό της Daily Mail, η οποία υποστηρίζει πως για τον 24χρονο μπακ του Ολυμπιακού ρώτησαν τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Λέστερ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail οι δύο αγγλικοί σύλλογοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους προς τον Ολυμπιακό προκειμένου να μάθουν τα δεδομένα πάνω σε μια πιθανή μεταγραφή. Μάλιστα το αγγλικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός θα δεχόταν να πουλήσει τον Τσιμίκα αν έφτανε μια πρόταση λίγο πάνω από τα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, όπως προσθέτει η Daily Mail, τις τελευταίες εβδομάδες το ενδιαφέρον τους για τον Τσιμίκα είχαν εκφράσει τόσο η Έβερτον όσο και η Τσέλσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα