Φερέιρα: «Μου έχει ζητηθεί να αναδείξουμε νέους παίκτες για να έχουμε και έσοδα»

Gazzetta team
Φερέιρα: «Μου έχει ζητηθεί να αναδείξουμε νέους παίκτες για να έχουμε και έσοδα»

bet365

Ο Αμπέλ Φερέιρα στις δηλώσεις του μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στάθηκε στο παιχνίδι αλλά και στην ανάγκη να βγουν νέοι παίκτες.
Ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα της NOVA για:
Το πώς νιώθει εκείνος: Οι παίκτες μου δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστούν. Ξεκινάμε με προσδοκίες και φιλοδοξίες όμως. Ήταν ένα φιλικό με ένταση και το εκμεταλλευτήκαμε ως μία ακόμη προπόνηση, για το παιχνίδι που έρχεται.
Το σύστημά του: Δε θα έλεγα ότι είμαι προσκολλημένος σε συστήματα. Αυτός είναι ο καλύτερος σχηματισμός για εμάς (σ.σ. 3-4-2-1), γιατί μπορεί να αναδείξει περισσότερο τα ποιοτικά μας χαρακτηριστικά. Στα τελευταία λεπτά παίξαμε και με τέσσερις στην άμυνα. Έχουμε αρκετούς παίκτες νέους με όρεξη κι αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Περισσότερο από τα κομμάτια που θέλουμε να βελτιώσουμε, είναι να δούμε τους παίκτες που έχουμε.
Έχουμε ποιοτικούς παίκτες που πήραν για πρώτη φορά την ευκαιρία και έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πολλούς από αυτούς και να τους αξιολογήσουμε. Μου έχει ζητηθεί από την ομάδα, πέρα από το να παίρνουμε νίκες, να αναδείξουμε νέους παίκτες και να είμαστε καλύτεροι και σε αυτό το κομμάτι για να έχει και έσοδα η ομάδα. Είμαστε και σε αυτή τη διαδικασία.
Το πρώτο ματς της σεζόν και το εάν θα είναι έτοιμη η ομάδα: Κάνουμε όλοι μας το καλύτερο δυνατό ο καθένας στο βαθμό που του αναλογεί. Θέλουμε να έχουμε μία ομάδα άκρως ανταγωνιστική σε αυτόν τον άκρως σημαντικό αγώνα για όλους μας. Πιστεύουμε ότι όταν φτάσει η στιγμή, θα έχουμε την ομάδα που πρέπει. Θα ήθελα να πάρω την ευκαιρία και να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον χαρακτήρα που δείχνουν οι νεαροί μας παίκτες. Είναι εδώ για να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να αποτελέσουν κομμάτι του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα