Κούγιας: «Η ΑΕΛ θα προσφύγει στην δικαιοσύνη αν δεν ψηφιστεί η προκήρυξη»

Gazzetta team
Κούγιας: «Η ΑΕΛ θα προσφύγει στην δικαιοσύνη αν δεν ψηφιστεί η προκήρυξη»

bet365

Αποφασισμένοι να προσφύγουν στην δικαιοσύνη αν τελικά δεν ψηφιστεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και αυτό δεν αρχίσει κανονικά, είναι οι άνθρωποι της ΑΕΛ, όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας.

Απέναντι στους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Βόλο, Ξάνθη, Λαμία και ΟΦΗ τάχθηκε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με ανακοίνωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων πως αν δεν ψηφιστεί η προκήρυξη και δεν αρχίσει κανονικά το νέο πρωτάθλημα, θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Αρχικά ανέφερε τα εξής: «Πληροφορήθηκα ότι τα μέλη του Συνεταιρισμού της Super League ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Βόλος, Ξάνθη, Λαμία και ΟΦΗ συναντήθηκαν σε μυστικό δείπνο και αποφάσισαν ότι σε περίπτωση κατά την οποία δεν εξασφαλίσουν τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν θα ψηφίσουν την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, ώστε κατ’ αυτόν τον τρόπο να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 12/9/2020.

Μάλιστα ως αιτιολογία αυτής της αποφάσεως, που ουσιαστικά οδηγεί τον Συνεταιρισμό σε διάλυση, διέδωσαν ότι αυτό το κάνουν για λόγους υγιούς ανταγωνισμού, δηλαδή για να γίνει ανταγωνιστικότερο το πρωτάθλημα.

Σε όλους αυτούς που πήραν αυτήν την απόφαση, μεταξύ των οποίων και ο συμπαθέστατος Πρόεδρος της Super League κ. Λεωνίδας Μπουτσικάρης ως εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, θέλω να υποβάλλω τις εξής ερωτήσεις και περιμένω και άμεσα τις απαντήσεις:

1. Έχουμε ή δεν έχουμε καθεστώς ελεύθερου ανταγωνισμού στα πλαίσια μιας ελεύθερης και όχι μιας κομμουνιστικής οικονομίας;

2. Από πού και ως που θα πρέπει ομάδες που δεν έχουν καμία ιστορία, δεν έχουν καν εμφανείς ιδιοκτήτες, δεν έχουν γήπεδα, δεν έχουν προπονητικά κέντρα, δεν έχουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές, δεν έχουν αξιόλογους προπονητές, να έχουν τηλεοπτικά συμβόλαια ή ακόμη και τα ίδια τηλεοπτικά συμβόλαια με ομάδες που έχουν όλες αυτές τις προϋποθέσεις;

3. Σε ποιο άρθρο του Καταστατικού της Super League προβλέπεται ότι εάν όλες οι ΠΑΕ του Συνεταιρισμού δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν αρχίζει το πρωτάθλημα;».

Διαβάστε εδώ όλη την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα