Βόλος: Επίσημα στα «κυανέρυθρα» Κολόμπο και Μπαρτόλο

Βόλος: Επίσημα στα «κυανέρυθρα» Κολόμπο και Μπαρτόλο

Gazzetta team
Βόλος: Επίσημα στα «κυανέρυθρα» Κολόμπο και Μπαρτόλο

bet365

Κολόμπο και Μπαρτόλο είναι και με τη... βούλα παίκτες του Βόλου!

Τη μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ο Βόλος καθώς ολοκλήρωσε επίσημα τις μεταγραφές των Μπαρτόλο και Κολόμπο ενισχύοντας το κέντρο της άμυνας και τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Αργεντινού μέσου Ζουλιάν Μπαρτόλο και του 27χρονου Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού Ροντρίγκο Κολόμπο.

Οι δύο Αργεντινοί πέρασαν με επιτυχία τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαιο με τον Βόλο.

Ο Ζουλιάν Μπαρτόλο

Ο Ζουλιάν Μπαρτόλο γεννημένος στις 15 Απριλίου 1996 ξεκίνησε την καριέρα του στη Σαν Μιγκέλ, ακολούθησε η Γκουλιέρμο Μπράουν και πέρυσι αγωνίστηκε στην αργεντίνικη Ακασούσο όπου σε 24 αγώνες σημείωσε 7 τέρματα.

Ο Ροντρίγκο Κολόμπο

Ο Ροντρίγκο Ζέσους Κολόμπο είναι γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου 1992 στην Μπελ Βιλ της Αργεντινής και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ατλέτικο Ραφαέλα το 2014. Τρία χρόνια αργότερα μεταγράφηκε στην Ουνιβερσιτάριο της Βολιβίας και ακολούθησε η Σπορτ Ουανκάγιο του Περού.

Τα δύο τελευταία χρόνια επέστρεψε στην Αργεντινή όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ιντεπεντιέτε Ριβαντάβια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα