Ρόκα: «Κοιτάμε τον Οπάζο αλλά και άλλες περιπτώσεις παικτών» (pic&vid)

Ρόκα: «Κοιτάμε τον Οπάζο αλλά και άλλες περιπτώσεις παικτών» (pic&vid)

Gazzetta team
Ρόκα: «Κοιτάμε τον Οπάζο αλλά και άλλες περιπτώσεις παικτών» (pic&vid)

bet365

Με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Χιλής, ο Τσάβι Ρόκα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Όσκαρ Οπάζο, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Την περίπτωση του 29χρονου Χιλιανού αμυντικού, Όσκαρ Οπάζο κοιτάζουν στον Παναθηναϊκό, όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», Τσάβι Ρόκα. Ο Ρόκα μιλώντας στην ιστοσελίδα της Χιλής «La Cuerta» ανέφερε μεταξύ άλλων πως στο «τριφύλλι» κοιτάζουν τον παίκτη της Κόλο Κόλο, αλλά και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα επισήμανε: «Ο Οπάζο είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε και ξέρουμε καλά τα δεδομένα για την περίπτωση του. Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα κάτι δεδομένο για τους στόχους μας. Όπως κοιτάμε τον Οπάζο, κοιτάμε και άλλες περιπτώσεις παικτών που ταιριάζουν στο πρότζεκτ μας. Παρόλα αυτά, όπως σας λέω, αν υπάρχει κάτι για να κάνουμε γνωστό θα το κάνουμε στους ενδιαφερόμενους. Γενικά σαν κλαμπ κοιτάμε όλες τις αγορές, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της Χιλής. Η Εθνική Χιλής έχει μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια. Είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα, με ένα καλό μιξ από έμπειρους παίκτες και νέους»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα