Κούγιας: «Εκβιαστική απειλή των 7»

Κούγιας: «Εκβιαστική απειλή των 7»

Gazzetta team
Κούγιας: «Εκβιαστική απειλή των 7»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ αναφέρθηκε στην απόφαση άλλων ομάδων να μπλοκάρουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, εάν δεν υπάρξει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση
Την προετοιμασία της για την επόμενη σεζόν ξεκίνησε χθες (6/8) η ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας στάθηκε στο έντονο ελληνικό στοιχείο που θέλουν να έχουν πια οι «βυσσινί». Παράλληλα αναφέρθηκε και στην «κίνηση των 7».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
Με την αφορμή της πρώτης συγκεντρώσεως των ποδοσφαιριστών μας θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν υγεία, γιατί χωρίς υγεία στο ποδόσφαιρο δεν κάνεις τίποτα, αλλά το κυριότερο να ολοκληρωθεί η προσπάθεια που κάνουμε εδώ και 5 χρόνια ώστε τα αποδυτήρια στο προπονητικό κέντρο στα Δένδρα να είναι σαν ένα σπίτι που κατοικεί μια οικογένεια.
Είναι η πρώτη χρονιά από τότε που η ΑΕΛ μας επανήλθε στην Super League, που έχουμε στα αποδυτήρια μας τόσα Ελληνόπουλα με ποδοσφαιρικό ταλέντο και με μεγάλη προοπτική για το μέλλον.
Ο κ. Γρηγορίου και οι συνεργάτες του έχουν στη διάθεση τους εκτός από τους καταξιωμένους παίκτες μας την προηγούμενης σεζόν, αφού κρατήσαμε όλο τον κορμό, και έναν ποδοσφαιρικό θησαυρό και είμαι βέβαιος ότι θα τον αξιοποιήσουν.
Όλα φέτος σηματοδοτούν ότι η ΑΕΛ μας βρίσκεται πλέον στον σωστό δρόμο, τόσο για την ισόβια παρουσία της στην Super League, όσο και για την κατάκτηση των ιστορικών στόχων.
Ακόμη και η επιστροφή στο Αλκαζάρ είναι θεϊκό σημάδι.
Καλή χρονιά σε όλους και οπαδοί, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες.
***Αύριο θα τοποθετηθώ για την κίνηση των 7, που κατά σύμπτωση είναι όλοι όσοι δεν με ψήφισαν για Πρόεδρο της Super League και με την εκβιαστική απειλή τους να μην ψηφίσουν την προκήρυξη, εάν εμείς οι υπόλοιποι, που μας έχουν κατεξευτελίσει με τα όσα δηλώνουν και κάνουν εις βάρος μας, δεν παραιτηθούμε από τα τηλεοπτικά συμβόλαια μας για να επιβιώσουν αυτοί οικονομικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα