Παναθηναϊκός: Γράφουν ξανά για Βιάνα οι Πορτογάλοι

Παναθηναϊκός: Γράφουν ξανά για Βιάνα οι Πορτογάλοι

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Γράφουν ξανά για Βιάνα οι Πορτογάλοι

bet365

Στο προσκήνιο φέρνουν και πάλι το όνομα του Ντιόγκο Βιάνα για τον Παναθηναϊκό οι Πορτογάλοι που αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει πρόταση από Ισραήλ, Τουρκία και ενδιαφέρον από το «τριφύλλι».

Συντηρούν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντιόγκο Βιάνα οι Πορτογάλοι. Συγκεκριμένα, με νέο δημοσίευμα της «Record», την Τετάρτη, αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής της Μπράγκα έχει πρόταση από Ισραήλ και Τουρκία, ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται κι ο Παναθηναϊκός.

Ο 21χρονος μπακ, είναι στη λίστα του Τσάβι Ρόκα μαζί και με άλλες περιπτώσεις και εξετάζεται. Ωστόσο, οι «πράσινοι» την Πέμπτη έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση χωρίς να υπάρχει στην ομάδα καθαρόαιμος δεξιός οπισθοφύλακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα