Άρης: «Οι αστοχίες αποτελούν χαρακτηριστικό της ΕΠΟ και όχι του Καρυπίδη»

Άρης: «Οι αστοχίες αποτελούν χαρακτηριστικό της ΕΠΟ και όχι του Καρυπίδη»

Gazzetta team
Άρης: «Οι αστοχίες αποτελούν χαρακτηριστικό της ΕΠΟ και όχι του Καρυπίδη»

bet365

Οι «κίτρινοι» δεν άφησαν... ασχολίαστη την «απάντηση» της Ομοσπονδίας στα όσα της καταλόγισε ο ισχυρός τους άνδρας
«Πυρά» κατά της ΕΠΟ εξαπέλυσε χθες (4/8) ο Θόδωρος Καρυπίδης, με αφορμή το ban που επιβλήθηκε στον Αρη. Η Ομοσπονδία «απάντησε» σήμερα (5/8) στα όσα της καταλόγισε ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων», οι οποίοι πέρασαν ξανά στην «αντεπίθεση» και με ανακοίνωσή τους τόνισαν πως «οι οπαδοί, οι παίκτες και η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ουδεμία χρησιμότητα και αναγκαιότητα βρίσκουν στην παραγωγή επικοινωνιακών τακτικισμών. Ο Άρης στάθηκε μόνος του απέναντι στην καθ´ολα άδικη για την τωρινή διοίκηση επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, σήκωσε το βάρος προηγούμενων υποθέσεων, αντιμετώπισε και επίλυσε το ζήτημα δίχως την αρωγή και την παρέμβαση κανενός.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει στην κατοχή της και στη διάθεση όποιου νομιμοποιείται σχετικά όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα που αναντίρρητα αποδεικνύουν ότι οι αστοχίες αποτελούν, εν προκειμένω, χαρακτηριστικό της ΕΠΟ και όχι του κυρίου Καρυπίδη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα