ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ και Γκίνης στην τετράδα των γκολκίπερ για την προετοιμασία

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ και Γκίνης στην τετράδα των γκολκίπερ για την προετοιμασία

Gazzetta team
ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ και Γκίνης στην τετράδα των γκολκίπερ για την προετοιμασία

bet365

Οι δύο νεαροί γκολκίπερ θα πλαισιώσουν τους Παναγιώτη Τσιντώτα και Γιώργο Αθανασιάδη στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Μπάρκας ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Σέλτικ. Η ΑΕΚ θα στηριχθεί στο δίδυμο των Τσιντώτα και Αθανασιάδη, οι οποίοι θα πλαισιωθούν από δύο νεαρούς γκολκίπερ στο διάστημα της προετοιμασίας.

Αυτοί θα είναι οι Βασίλης Χατζηεμμανουήλ και Παναγιώτης Γκίνης, οι οποίοι προέρχονται από τις Ακαδημίες της Ένωσης.

Ο 20χρονος Χατζηεμμανουήλ πραγματοποιούσε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα τους τελευταίους μήνες, ενώ ο 21χρονος Γκίνης από πρόπερσι έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ασπρόπυργο.

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ και Γκίνης θα είναι η τετράδα των γκολκίπερ με την οποία θα δουλέψει ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης στην προετοιμασία.

Η πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα είναι για την Παρασκευή (7/8) στις 19:00 για το πρώτο τεστ κορονοϊού, το οποίο θα επαναληφθεί την Κυριακή το πρωί πριν ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα