Λαμία: Περνούν από εξετάσεις ενόψει της «πρώτης» την Παρασκευή

Gazzetta team
Λαμία: Περνούν από εξετάσεις ενόψει της «πρώτης» την Παρασκευή

bet365

Οι παίκτες της Λαμίας έχουν ξεκινήσει να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις ενόψει της πρώτης προπόνησης το απόγευμα της Παρασκευής για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά στο Δελτίου Τύπου της Λαμίας αναφέρεται:

«Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ολόκληρη η ομάδα της Λαμίας (παίκτες, προπονητικό επιτελείο, στελέχη, εργαζόμενοι) υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3/8 σε μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό.

Τρίτη 4/8 και Τετάρτη 5/8 οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ περνούν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Πέμπτη 6/8 θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ.

Η πρώτη επίσημη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/8 στις 19:00 στο ΔΑΚ Λαμίας. Η προπόνηση εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορωνοϊού, θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους, μόνο με την παρουσία ΜΜΕ, πάντα τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι για το οποίο θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας 10/8 και θα διαμένει στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ” μέχρι τις 20/8.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας αλλά και μετά την επιστροφή της θα δώσει μια σειρά από φιλικούς αγώνες οι οποίοι θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα