ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Λαμία: Περνούν από εξετάσεις ενόψει της «πρώτης» την Παρασκευή

Λαμία: Περνούν από εξετάσεις ενόψει της «πρώτης» την Παρασκευή

Λαμία: Περνούν από εξετάσεις ενόψει της «πρώτης» την Παρασκευή

Οι παίκτες της Λαμίας έχουν ξεκινήσει να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις ενόψει της πρώτης προπόνησης το απόγευμα της Παρασκευής για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά στο Δελτίου Τύπου της Λαμίας αναφέρεται:

«Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ολόκληρη η ομάδα της Λαμίας (παίκτες, προπονητικό επιτελείο, στελέχη, εργαζόμενοι) υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3/8 σε μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό.

Τρίτη 4/8 και Τετάρτη 5/8 οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε γκρουπ περνούν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Πέμπτη 6/8 θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ.

Η πρώτη επίσημη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/8 στις 19:00 στο ΔΑΚ Λαμίας. Η προπόνηση εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορωνοϊού, θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους, μόνο με την παρουσία ΜΜΕ, πάντα τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι για το οποίο θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας 10/8 και θα διαμένει στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ” μέχρι τις 20/8.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας αλλά και μετά την επιστροφή της θα δώσει μια σειρά από φιλικούς αγώνες οι οποίοι θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες».