Αστέρας Τρίπολης: Κοντά στην Κόρτραϊκ ο Χριστόπουλος

Γιώργος Ντυμένος
Αστέρας Τρίπολης: Κοντά στην Κόρτραϊκ ο Χριστόπουλος

bet365

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται κοντά στην ομάδα του Βελγίου και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του

Κάτοικος Βελγίου είναι πιθανό να γίνει ο Γιάννης Χριστόπουλος και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός να φορά από την επόμενη σεζόν τη φανέλα της Κόρτραϊκ.

Πιο συγκεκριμένα ο 20χρονος στόπερ του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στο «στόχαστρο» της ομάδας και κατά μία πηγή έχει ήδη μεταβεί στη χώρα για να ολοκληρώσει την εκεί μετακίνησή του. Εχοντας φυσικά λάβει και το «οκ» των Αρκάδων, που θα αποζημιωθούν οικονομικά.

«Απόφοιτος» των ακαδημιών τους, ο νεαρός αγωνίστηκε φέτος σε ένα ματς των play out (εκείνο με τη Λαμία), ενώ συνολικά μετρά 5 επαγγελματικές συμμετοχές, σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος.

Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως το deal των εμπλεκόμενων πλευρών θα αφορά δανεισμό του Χριστόπουλου στην Κόρτραϊκ, με οψιόν αγοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα