ΠΑΟΚ: Η αποστολή που αναχωρεί για Πήλιο την Τρίτη

ΠΑΟΚ: Η αποστολή που αναχωρεί για Πήλιο την Τρίτη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η αποστολή που αναχωρεί για Πήλιο την Τρίτη

bet365

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας και ο Αμπελ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει την Τρίτη (4/8) για το Πήλιο όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Με όλα τα μέτρα ασφαλείας έλαβε χώρα η προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ το πρωί της Δευτέρας, με τον Στοχ φυσικά να απουσιάζει καθώς ο Σλοβάκος έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και έχει μπει σε καραντίνα επτά ημερών.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπελ Φερέιρα ανακοίνωσε τα ονόματα που την Τρίτη (4/8) θα βρίσκονται στην αποστολή που αναχωρεί για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναλυτικά η αποστολή και όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η δουλειά το πρωί της Δευτέρας ήταν διπλή για τους παίκτες. Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ για προπόνηση και εργομετρικές εξετάσεις.

Το πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία είχε παιχνίδια φυσικής κατάστασης, δουλειά στο passing game και μάχες… ποδοβόλεϊ.

Οι Δημήτρης Πέλκας , Ίνγκι Ίνγκασον , Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζήσης Χατζηστραβός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες λόγω των προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Την Τρίτη (04.08) ο Δικέφαλος αναχωρεί για Πήλιο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Ρέι , Μελίσσας, Μιχάι , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Διαμαντής, Τσαούσης, Ροντρίγκο , Μάτος , Γιαννούλης , Βέρνμπλουμ , Εσίτι , Ντόουγκλας , Τσιγγάρας , Μπαλογιάννης, Σβαμπ , Ελ Καντουρί , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Λημνιός , Τζόλης , Ουάρντα, Άκπομ , Σφιντέρσκι , Κούτσιας.

* Ο Χατζηστραβός θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για θεραπείες, ο Στοχ είναι σε καραντίνα κι ο Μίσιτς ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα