ΑΕΛ: «Κάθε προσπάθεια επαναφοράς του θέματος της αναδιάρθρωσης είναι εκ του πονηρού»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Κάθε προσπάθεια επαναφοράς του θέματος της αναδιάρθρωσης είναι εκ του πονηρού»

bet365

Οι «βυσσινί» τόνισαν πως η Super League έχει ταχθεί εναντίον της αύξησης των ομάδων και το ζήτημα έχει «τελειώσει»
Ξεκάθαρα κατά ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης έχει ταχθεί η ΑΕΛ και με σημερινή (3/8) της ανακοίνωση ξεκαθάρισε πως δεν υποστηρίζει την οποιαδήποτε αλλαγή στάσης από την Super League.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τη θέση του Προέδρου και ιδιοκτήτου της κ. Αλέξη Κούγια στο σημερινό αίτημα της ΠΑΕ Πανιώνιος περί μη υποβιβασμού καμίας ομάδας από την Super League 1 εξαιτίας της μη ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League 2 με ταυτόχρονη παραμονή 14 ομάδων στην Super League 1, η οποία είναι η εξής:
Η πρόταση του Πανιωνίου αρχικά και προσωρινά στηρίχθηκε εκ του πονηρού από τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο.
Η πρόταση ήταν εκτός θεματολογίας και αποτέλεσμα σκοτεινών διεργασιών.
Το θέμα της αναδιάρθρωσης λύθηκε οριστικά και αμετάκλητα με την ισχυρή απόφαση της προηγούμενης Δευτέρας 27/7 του Συνεταιρισμού με 13-1, όπου μειοψήφησε μόνο ο Πανιώνιος.
Την ως άνω απόφαση μας όλοι στον Συνεταιρισμό αποφασίσαμε να τη στηρίξουμε λέγοντας ότι, αν επιχειρηθεί αναδιάρθρωση και παραβίαση της προκήρυξης μας, δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με ταυτόχρονη κατάθεση των δελτίων μας.
Την ως άνω απόφαση επικρότησαν οι εκπρόσωποι των FIFA και UEFA και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Και αυτήν την απόφαση μόνοι μας ερχόμαστε να συζητήσουμε και να αμφισβητήσουμε!
Κάθε προσπάθεια επαναφοράς εκ νέου τέτοιου θέματος είναι εκ του πονηρού.
Ευτυχώς για εμάς, δεν έχουμε κάνει λοβοτομή!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα