Επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14, με επιφύλαξη Πανιώνιος και Ξάνθη

Gazzetta team
Επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14, με επιφύλαξη Πανιώνιος και Ξάνθη

bet365

Με επιφύλαξη από Πανιώνιο και Ξάνθη, η Super League επικύρωσε ομόφωνα την βαθμολογία για τις θέσεις 7-14.

Με ομόφωνη απόφαση και των 14 ΠΑΕ, επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14 στο ΔΣ. της Super League. Υπέρ της απόφασης και οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, Πανιώνιος και Ξάνθη, οι οποίες όμως ψήφισαν με επιφύλαξη.

Οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι αυτή την στιγμή υποβιβάζονται, ανέφεραν πως θα πρέπει να παραμείνουν στην SL, και να μην προβιβαστεί καμία ομάδα από την SL2 ενώ από την πλευρά της η Ξάνθη θεωρεί ότι δεν είναι νόμιμο το μπαράζ με τον 2ο της Super League 2, Απόλλωνα Σμύρνης, που θα κρίνει ποιος εκ των δύο θα παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια.

Πλέον, τον τελευταίο λόγο έχει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας (17:00, 3/8) η οποία και το απόγευμα θα αποφασίσει για το πόσες ομάδες θα έχει κάθε κατηγορία και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα αλλάξουν τα πράγματα όσον αφορά τουλάχιστον την Super League.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα