ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση: Βασικός ο Ταμάρι (vid)

ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση: Βασικός ο Ταμάρι (vid)

Gazzetta team
ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση: Βασικός ο Ταμάρι (vid)

bet365

Ο Ιορδανός φορ ήταν στην 11αδα του «Θρύλου» για το φιλικό που... έμοιαζε με αγώνα της Super League
Φιλικό παιχνίδι με... έντονο άρωμα Ελλάδας έγινε σήμερα (2/8) στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος της Λάρνακας, όπου ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση έμειναν στο 1-1. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Πρώτα τα μεταγραφικά. Ο Ταμάρι του πρώτου που απασχολεί τον Ολυμπιακό ξεκίνησε βασικός, ο Ιορδανός φορ αγωνίστηκε και 70' και είχε μία καλή ευκαιρία.
Από εκεί και πέρα... μετράμε Ελληνες ή έστω παίκτες/προπονητές που τους έχουμε δει στα μέρη μας. Στον πάγκο του «Θρύλου» βρίσκεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που χρησιμοποίησε τους Αποστολάκη (Παναθηναϊκός), Τσιλιγγίρη (Αρης), Κλωναρίδη (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ), ενώ απέναντί τους βρέθηκε ο Γκαλίτσιος (ΑΕΛ, Ολυμπιακός, Πανιώνιος) που μάλιστα είχε δοκάρι. Την ίδια στιγμή με τον ΑΠΟΕΛ έπαιξε και ο Ζαχίντ (Παναθηναϊκός), ενώ με την Ανόρθωση του «δικού» μας Τιμούρ Κετσπάγια (ΑΕΚ, Ολυμπιακός) αγωνίστηκαν οι Λόρια (ΟΦΗ, Ολυμπιακός), Σελίν (Αστέρας Τρίπολης), Σίλντεφελντ (Παναθηναϊκός), Αρτυματάς (Κέρκυρα).
Σα να βλέπαμε Super League δηλαδή.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Σίλντενφελντ, Σελίν (59' Νταουσβίλι), Κορέια, Γκαλίτσιος (59' Πηλέας), Αμπαρτζουμιάν, Μαργκάσα (59' Κορρέα), Κ. Αρτυματάς (70' Π.Αρτυματάς), Οκριασβίλι (70' Γεωργαλλίδης), Χριστοφή (77' Καφατάρης), Κατσαράβα (86' Κουμπαρής).ΑΠΟΕΛ: Σίλβα (81' Τσιλιγγίρης), Σάντος, Εφραίμ (63' Χάνι), Λουντέμο, Τάμαρι (70' Γιάκολις), Ζαχίντ (46' Σατσιάς), Κλωναρίδης (63'Κούτσακος), Μερκής (70' Σιέλης), Γένσεν (81' Γαβριήλ), Ιωάννου, Μιχαϊλοβιτς (75' Αποστολάκης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα