ΠΑΟΚ: Τα τυπικά μένουν για Σβαμπ

ΠΑΟΚ: Τα τυπικά μένουν για Σβαμπ

ΠΑΟΚ: Τα τυπικά μένουν για Σβαμπ

bet365

Δεδομένη είναι η απόκτηση του Στέφαν Σβαμπ, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει το Σάββατο (1/8), με τον Αυστριακό την Παρασκευή (31/7) να περνά από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Στέφαν Σβαμπ πέρασε την Παρασκευή (31/7) απ’ όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατά τη διάρκειας της ημέρας ολοκλήρωσε τις επαφές και συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πριν την υπογραφή του συμβολαίου (για 2+1 χρόνια) και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Η τυπική επικύρωση της απόκτησης του 29χρονου μέσου αναμένεται να γίνει -μέσω ανακοίνωσης- από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ το Σάββατο (1/8) και απομένει να διευκρινιστεί το πότε θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, που στις 4 Αυγούστου θα μεταβεί στην Πορταριά του Πηλίου για μίνι προετοιμασία.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα