ΠΑΟΚ: «Προχωρημένες επαφές με Ρόμα για τον Τσόριτς»

ΠΑΟΚ: «Προχωρημένες επαφές με Ρόμα για τον Τσόριτς»

bet365

Νέα δημοσιεύματα, μέσω Κροατίας αυτή τη φορά, στέλνουν τον 23χρονο χαφ της Ρόμα, Άντε Τσόριτς, με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ, που θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμα μέσου στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Μετά τα ιταλικά δημοσιεύματα την Παρασκευή (31/7) ιστοσελίδα direktno.hr από την Κροατία αναφέρεται στην περίπτωση του 23χρονου επιτελικού μέσου, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε (17 συμ.) στην ισπανική Αλμερία, με τη μορφή δανεισμού απ’ την Ρόμα.

Η ομάδα της «αιώνιας πόλης» δεν υπολογίζει στα πλάνα για τη νέα χρονιά τον Άντε Τσόριτς, που έχει ενημερωθεί για να ψάξει και να βρει ομάδα προκειμένου να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός (το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023), με τον ΠΑΟΚ να είναι μια από τις ομάδες οι οποίες έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της κροατικής ιστοσελίδας υπάρχουν επαφές ανάμεσα στη Ρόμα και τον ΠΑΟΚ, οι οποίες χαρακτηρίζονται «αρκετά προχωρημένες». Γι’ αυτό και τονίζουν πως είναι κοντά ο δανεισμός του 23χρονου μέσου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άντε Τσόριτς, που εκπροσωπείται από τον πατέρα του, θεωρήθηκε πριν από δύο – τρία χρόνια ως το «παιδί θαύμα» του ποδοσφαίρου της Κροατίας. Παίζοντας από τα 16 του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασε να κάνει το μεγάλο βήμα και τη μεταγραφή στην Ιταλία και τη Ρόμα, όμως δεν μπόρεσε ποτέ να σταθεί στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Χαρακτηρίζεται ως ένας εξαιρετικός μεσοεπιθετικός, με ικανότητα να αγωνιστεί και στα αριστερά αν χρειαστεί, ενώ όπως φαίνεται ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, έχει άριστη γνώση της αγοράς στην Κροατία.

Διαβάστε ακόμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα