Ανουάρ: «Βελτιώθηκα κι ωρίμασα στον Παναθηναϊκό»

Κώστας Ζάλιαρης
Ανουάρ: «Βελτιώθηκα κι ωρίμασα στον Παναθηναϊκό»

bet365

Έχοντας επιστρέψει πλέον στην Βαγιαδολίδ για να διεκδικήσει τη θέση του στα πλάνα του προπονητή του, ο Ανουάρ αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό και αισθάνεται ότι ήταν από τις καλύτερες επιλογές της καριέρας του.

Ο Μαροκινός μέσος έπαιξε με το «τριφύλλι» στο στήθος στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, βοήθησε την ομάδα του Γιώργου Δώνη, έδειξε ότι είχε πολύ καλά στοιχεία στο χορτάρι, αλλά ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του και επέστρεψε στην Ισπανία.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «.laverdaddeceuta.com», ανέφερε:

«Σε προσωπικό επίπεδο ήταν θετικό το πέρασμά μου από την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος για την απόφαση που πήρα γιατί βελτιώθηκα και ωρίμασα. Κατάφερα να δείξω τις ικανότητές μου. Απέκτησα αυτοπεποίθηση. Είχαμε πολύ καλή ομάδα, τερματίσαμε 4οι και με βοήθησαν πολύ και τα υπόλοιπα παιδιά. Οπότε θεωρώ ότι είχα μια καλή παρουσία εκεί.

Τώρα επέστρεψα στη Βαγιαδολίδ γεμάτος ενθουσιασμό γιατί πιστεύω ότι έχω την ικανότητα να παίξω και να βοηθήσω...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα