ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ολυμπιακός: «Πιο εύκολη η μεταγραφή του Σεμέδο στην Μπενφίκα», λένε οι Πορτογάλοι (pic)

Ολυμπιακός: «Πιο εύκολη η μεταγραφή του Σεμέδο στην Μπενφίκα», λένε οι Πορτογάλοι (pic)

Ο Σεμέδο πανηγυρίζει στην φιέστα για το 45ο πρωτάθλημα

Πορτογαλικό δημοσίευμα τονίζει πως η μεταγραφή του Σεμέδο στην Μπενφίκα μπορεί να γίνει πιο εύκολα, με τον Ολυμπιακό να αξιώνει 10.000.000 ευρώ! 

«Του Ρούμπεν Σεμέδο γίνεται πιο εύκολα», αναφέρει η OJogo στο πρωτοσέλιδό της, υπογραμμίζοντας ότι «ο Ολυμπιακός ενδίδει στις απαιτήσεις του και μπορεί να μειώσει το ποσό των 10.000.0000 ευρώ που ζητάει για να τον πουλήσει μέσω μπόνους επίτευξης στόχων».

Από κάτω τονίζεται πως ο Εβερτον της Γκρέμιο κοστολογείται στα 20.000.000 ευρώ και πως η μεταγραφή του στόπερ του Ολυμπιακού μπορεί να γίνει πιο εύκολα. Βέβαια, ο Βραζιλιάνος είναι εξτρέμ και δεν έχει σχέση με την ενίσχυση της ομάδας στα μετόπισθεν.

Θυμίζουμε, δε, πως ο Σεμέδο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2023 και πως η εμπειρία με τις πωλήσεις στο Λιμάνι μάς έχει δείξει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν πουλάνε αν δεν ικανοποιηθούν πραγματικά. 

Μέχρι και με το δανεισμό του Σολδάνο στην Μπόκα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει σαφές ότι δεν θα δεχτούν ένα ποσό μικρότερο των 300.000 δολαρίων για την επέκταση του δανεισμού του.