Παναθηναϊκός: Βοηθός του Τσάβι Ρόκα ο Εμάνουελ... Ρόκα!

Παναθηναϊκός: Βοηθός του Τσάβι Ρόκα ο Εμάνουελ... Ρόκα!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Βοηθός του Τσάβι Ρόκα ο Εμάνουελ... Ρόκα!

bet365

Ο Εμάνουελ Ρόκα με μακρά θητεία ως προπονητής στην Ελλάδα θα είναι ο βοηθός του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα.

Νταμπλ... Ρόκα στον Παναθηναϊκό! Ο παλαίμαχος γκολκίπερ Εμάνουελ Ρόκα, με θητεία ως προπονητής σε Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό, Πλατανιά και Ηρακλή αναμένεται αύριο (Παρασκευή 31/8) στην Ελλάδα, όχι όμως για να καθίσει στον πάγκο του Τριφυλλιού.

Ο 44χρονος κόουτς κάνει στροφή στην καριέρα του και θα είναι το «δεξί χέρι» του συνεπώνυμου, Τσάβι Ρόκα. Κυρίως στον τομέα του scouting (εντός και εκτός Ελλάδας), όπου οι Πράσινοι είχαν μεγάλο πρόβλημα τα δύο - τρία προηγούμενα χρόνια και όχι στη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος ή στις διαπραγματεύσεις για μεταγραφές ή πωλήσεις. Ο Τσάβι Ρόκα, άλλωστε, είχε προαναγγείλει ενίσχυση σ΄αυτό το πεδίο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Ντάνι Πογιάτος...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα