Μαρτίνς: «Θα θέλαμε πριν την Γουλβς να είχαμε παίξει τον τελικό με την ΑΕΚ» (vid)

Μαρτίνς: «Θα θέλαμε πριν την Γουλβς να είχαμε παίξει τον τελικό με την ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως το φιλικό με την Ομόνοια δεν ήταν το κατάλληλο τεστ πριν την Γουλβς, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την ρεβάνς της Αγγλίας αλλά και τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όταν η ΕΠΟ πάρει την τελική απόφαση!

Μετά την φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Ομόνοιας, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν δίστασε να πει ότι αυτό το τεστ δεν ήταν το ιδανικό για την ομάδα του πριν την ρεβάνς με την Γουλβς. Παράλληλα, στάθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας του την επόμενη εβδομάδα, ενώ σχολίασε και το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει αποφασιστεί πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

«Φυσικά ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν αλλά δεν ήταν το ιδανικό. Οι συνθήκες στις οποίες παίχτηκε δεν ήταν ιδανικές, δεν ήταν ανταγωνιστικό.Η Ομόνοια είναι μια ομάδα που εδώ και 4 εβδομάδες έχει ξεκινήσει να παίρνει τον ρυθμό της. Όμως, ήταν αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε, ήταν ένα τεστ για την Γουλβς, δεν ήταν το ιδανικό, όμως, μπορέσαμε να κάνουμε ένα φιλικό», σχολίασε ο Πορτογάλος αρχικά στο OlympiacosTV.

Θα θέλατε να είχατε παίξει τον τελικό πριν την Γουλβς;

«Η αλήθεια είναι ότι ναι θα είχαμε προτιμήσει να παίζαμε έναν τελικό με τεράστια αίγλη. Είναι κρίμα που δεν δίνεται αξία σ' αυτόν τον μεγάλο θεσμό. Θέλαμε έναν τελικό με την αίγλη που αξίζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, απ' ότι βλέπουμε κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, κανείς δεν θέλει να μας πει τι θα γίνει. Όταν αποφασίσουν εμείς θα είμαστε έτοιμοι, φυσικά και θα θέλαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι.

Εμείς θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε οποτεδήποτε μας καλέσουν σε οποιοδήποτε γήπεδο. Φυσικά, όχι σε γήπεδο όπως της Ριζούπολης που είναι ακατάλληλο. Όμως στην Τούμπα, στον Άρη, στον Ατρόμητο, στο Καραϊσκάκη. Σε οποιοδήποτε γήπεδο θα είμαστε έτοιμοι και θα πάμε να παίξουμε».

Για το αν έπαιξε ρόλο η ζέστη, είπε:

«Οι συνθήκες δεν βοήθησαν και ο αγώνας αυτός δεν ήταν ο ιδανικός. Φάνηκε η κούραση σε κάποιους παίκτες και ίσως οφείλεται και στην άνοδο της θερμοκρασίας. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, δεν ήταν το κατάλληλο τεστ το σημερινό αλλά δεδομένων των συνθηκών είδαμε αυτά που θέλαμε από τους παίκτες».

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για την ρεβάνς με την Γουλβς (6/8):

«Θα είμαστε σ' άλλο επίπεδο την επόμενη εβδομάδα, εγγυώμαι ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα