Ρέκο Σίλβα: Ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Κώστας Ζάλιαρης
Ρέκο Σίλβα: Ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

bet365

Τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Άβες, Ρέκο Σίλβα, φέρονται να έχουν προσέξει οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο.

Η A' Bola αναφέρει πως ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να είναι ένας από αυτούς που θ' αποχωρήσουν το φετινό καλοκαίρι από την Άβες λόγω και της ανάγκης να υπάρξει ρευστό στα ταμεία του συλλόγου.

Οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναφέρονται στο δημοσίευμα ως «μνηστήρες» για τον Ρέκο που φέτος στο δεύτερο μισό της σεζόν παίζοντας για την πρώτη ομάδα μετά την προαγωγή από το τμήμα κ-23, είχε 12 συμμετοχές με μια ασίστ.

Το Who is Who του Ρέκο

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπράγκα μεταπηδώντας από τις κατηγορίες, κ-15, κ-17, κ-19 και κ-23. Στην Άβες πήγε το καλοκαίρι του 2019 και από τον Ιανουάριο του 2020 βρέθηκε στην πρώτη ομάδα προκειμένου να βοηθήσει.

Στην Liga Revelacao είχε 17 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν σκοράροντας 8 φορές, προτού παίξει σε 12 ματς με την Άβες και καταγράψει 1 ασίστ. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας σε επίπεδο κ-20, παίζοντας μονάχα μια φορά, τον Ιανουάριο του 2019.

Έχει αγωνιστεί επίσης ως αμυντικός μέσος, ως κεντρικός χαφ, ενώ έχει τοποθετηθεί και δεξιά στο χώρο της μεσαίας γραμμής...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα