Ατρόμητος: Κερδισμένος αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπάρκα!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Κερδισμένος αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπάρκα!

bet365

Λεφτά από το... παράθυρο φαίνεται πως θα φέρει η μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ, εφόσον ολοκληρωθεί, στον Ατρόμητο με τους Περιστεριώτες να παίρνουν το 15% από τα χρήματα που θα δώσουν οι «Κέλτες» στην ΑΕΚ!

Μόνο αδιάφορη δεν περνά η ενδεχόμενη πώληση του Βασίλη Μπάρκα από τους ανθρώπους Ατρόμητου! Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, ΑΕΚ και Σέλτικ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την πώληση του Έλληνα τερματοφύλακα.

Η Ένωση, απέκτησε τον Μπάρκα από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2016 έναντι 600.000 ευρώ αλλά και ποσοστού μεταπώλησης 15%. Αυτό είναι που θα φέρει, εφόσον ολοκληρωθεί το deal, χρήματα και στα ταμεία του «αστεριού». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, η συμφωνία ανάμεσα σε ΑΕΚ και Σέλτικ αναμένεται να... κλείσει σε ένα ποσό ανάμεσα σε 5 με 6 εκατομμύρια ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες από την Σκωτία αναφέρουν πως το καθαρό ποσό της μεταγραφής, δηλαδή χωρίς τα μπόνους, θα είναι 5 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτό το 15% θα πάει στα ταμεία του Ατρόμητου! Αυτόματα μιλάμε για ένα ποσό 750.000 ευρώ το οποίο δεδομένα θα... λύσει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια της διοίκησης των Περιστεριωτών όσων αφορά τις προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα