ΑΕΚ: Κοντά σε deal με Σέλτικ για Μπάρκα!

Γιώργος Τσακίρης
Στις τελικές επαφές βρίσκεται η Ένωση με τους «Κέλτες» σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr για την πώληση του Έλληνα γκολκίπερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη Σκωτία, η Σέλτικ κατέθεσε δεύτερη βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία με μπόνους που προβλέπονται μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια ευρώ ενώ θα υπάρχει και 10% ποσοστό μεταπώλησης. Οι δύο ομάδες φέρονται να βρίσκονται στο τελικό στάδιο επαφών για την πώληση του 26χρονου Έλληνα τερματοφύλακα στους «Κέλτες»!

Ο Μπάρκας έχει συμφωνήσει με τη Σέλτικ σε τετραετές συμβόλαιο και περιμένει να ολοκληρωθούν οι τελικές επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων για να πετάξει άμεσα για τη Σκωτία και να υπογράψει.

Η ΑΕΚ είχε καταστήσει σαφές στη σκωτσέζικη ομάδα μετά την πρώτη πρόταση των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ ότι θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της κοντά στα 7 εκατομμύρια για να γίνει αποδεκτή. Όπως και έγινε με την πώληση του Μπάρκα να μπαίνει πλέον στην τελική της ευθεία.