Super League 1: Ψήφισε να παραμείνει το format με 14 ομάδες, το... μπαλάκι στην ΕΠΟ!

Φώτης Καρακούσης
Super League 1: Ψήφισε να παραμείνει το format με 14 ομάδες, το... μπαλάκι στην ΕΠΟ!

bet365

Η Λίγκα αποφάσισε με ψήφους 13-1 να παραμείνουν 14 οι ομάδες στην Super League. Μόνο ο Πανιώνιος ψήφισε κατά της πρότασης αυτής. Πλέον η τελική απόφαση πάει στην ΕΠΟ.
H Superleague 1 αποφάσισε στο σημερινό ΔΣ να προτείνει πρωτάθλημα με 14 ομάδες και την επόμενη σεζόν με ψήφους 13-1 (για τον αριθμό των ομάδων ήταν η απόφαση αυτή, που θα είναι και πρόταση προς την ΕΠΟ). Μόνο ο Πανιώνιος ψήφισε κατά της πρότασης αυτής και πλέον ελπίζει μήπως μείνει στην κατηγορία μέσω της αναδιάρθρωσης που μπορεί να προκύψει από τις τελικές αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στην οποία πέφτει πλέον το φορτίο (συνεδριάζει στη 1 το μεσημέρι).
Η ΕΠΟ στην ψηφοφορία της Superleague1 ψήφισε λευκό. Με αυτήν την εξέλιξη ο Πανιώνιος δεν μένει στην κατηγορία και η Ξάνθη με τον Απόλλωνα παίζουν μπαράζ για μια θέση στη Superleague1! Στην Λίγκα πάντως σχολίαζαν με αρνητικό τρόπο τους χειρισμούς της Super League 2 σε σχέση με το πρωτάθλημά της και τις προτάσεις της για την αναδιάρθρωση, αλλά σε κάθε περίπτωση την τελική απόφαση θα πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα