Πρόεδρος Γκόρνικ: «Όλα ανοικτά για Γιακουμάκη και Βασιλαντωνόπουλο»

Πρόεδρος Γκόρνικ: «Όλα ανοικτά για Γιακουμάκη και Βασιλαντωνόπουλο»

Gazzetta team
Πρόεδρος Γκόρνικ: «Όλα ανοικτά για Γιακουμάκη και Βασιλαντωνόπουλο»

bet365

Ο πρόεδρος της Γκόρνικ, Ντάριους Τσέρνικ μίλησε για την πιθανή απόκτηση των δύο παικτών της ΑΕΚ, οι οποίοι αγωνίστηκαν ως δανεικοί στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος είχαν μετακινηθεί στην πολωνική Γκόρνικ με τη μορφή δανεισμού τον Φεβρουάριο, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Αμφότεροι επιστρέφουν στην ΑΕΚ, με την Γκόρνικ πάντως να ενδιαφέρεται για την απόκτησή τους.

Ο πρόεδρος της Γκόρνικ, Ντάριους Τσέρνικ μίλησε στην πολωνική εφημερίδα Sport αφήνοντας ανοικτό το θέμα και για τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

«Τα πήγαν καλά. Και οι δύο λένε ότι αισθάνονται καλά στο Ζάμπρζε. Αλλά τα πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από μας. Αμφότεροι έχουν συμβόλαια με την ΑΕΚ. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και θα δράσουμε», υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας του πολωνικού συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα