Ανδριόπουλος: «Ελπίζουμε τον Ιούνιο του 2021 να μιλάμε για το άνοιγμα της Αγιά Σοφιάς» (vid)

Ανδριόπουλος: «Ελπίζουμε τον Ιούνιο του 2021 να μιλάμε για το άνοιγμα της Αγιά Σοφιάς» (vid)

Gazzetta team
Ανδριόπουλος: «Ελπίζουμε τον Ιούνιο του 2021 να μιλάμε για το άνοιγμα της Αγιά Σοφιάς» (vid)

bet365

Ο project manager του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, Δημήτρης Ανδριόπουλος εξέφρασε την ελπίδα ότι τον Ιούνιο του 2021 η Αγιά Σοφιά θα είναι έτοιμη.

Ένα ιδιαίτερα μεγάλο αφιέρωμα στην «Αγιά Σοφιά», το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (το οποίο πρόσφατα απέκτησε και εμπορική ονομασία ως OPAP Arena) προβλήθηκε στην εκπομπή του OPEN, «Open Sport». Αυτό περιλαμβάνει εντυπωσιακά πλάνα του γηπέδου καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις των project manager, Δημήτρη Ανδριόπουλου, του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννη Βούρου, του Στέλιου Σεραφείδη και του ηθοποιού και οπαδού της ομάδας, Αντώνη Αντωνίου.

Όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ θα αγωνίζεται ξανά στη φυσική της έδρα τη σεζόν 2021-2022, κάτι που επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο project manager του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος λέγοντας πως: «δεν μπορώ να προβλέψω εμπόδια ώστε η ΑΕΚ να μην παίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια τη μεθεπόμενη περίοδο. Ελπίζουμε του χρόνου τον Ιούνιο να μιλάμε για το άνοιγμα του νέου γηπέδου».

Παράλληλα συγκλονίζουν η ατάκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ένωσης και προέδρου του συλλόγου των παλαιμάχων, Στέλιου Σεραφείδη ο οποίος είπε: «να προλάβω το γήπεδο και ας… ξεμπαρκάρω» καθώς και του κ. Αντωνίου που εκμυστηρεύτηκε το πως φαντάζεται ο ίδιος τη πρώτη μέρα το νέο του γήπεδο.

Το drone και η κάμερα της εκπομπής μπήκαν στους χώρους του υπό κατασκευή γηπέδου, δείχνουν την πρόοδο των εργασιών και - πέρα από το αμιγώς συναισθηματικό κομμάτι του θέματος – ρίχνουν μία διεισδυτική ματιά στην αναβάθμιση της περιοχής με την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα