Μπάρκας: Κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις η Σέλτικ

Gazzetta team
Μπάρκας: Κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις η Σέλτικ

bet365

Ο σκωτσέζικος Τύπος αναφέρει πως δεν έχει σημειωθεί τίποτα ουσιαστικό τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με το ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον Βασίλη Μπάρκα, με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να μην είναι ο μοναδικός που τσεκάρουν οι «καθολικοί».

Ο Έλληνας πορτιέρε της «Ένωσης» έχει βρεθεί στη λίστα των νταμπλούχων Σκωτίας, όμως, φαίνεται ότι οι απαιτήσεις της ΑΕΚ έχουν κάνει την ομάδα του Νιλ Λένον να προκαλεί μια στασιμότητα στο θέμα και να μην επικεντρώνεται αποκλειστικά εκεί.

Η Daily Record αναφέρει ότι δεν έχει υπάρξει τίποτα ουσιαστικό τα τελευταία 24ωρα λόγω των απαιτήσεων της «Ένωσης» που αξιώνει περί τα 8 εκατομμύρια για τον Μπάρκα.

Η Σέλτικ τσεκάρει κι άλλες περιπτώσεις, έχοντας αποτύχει να κρατήσει τον Φόρστερ με κανονική μεταγραφή μετά τον δανεισμό του στην αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Διαβάστε επίσης:

ΑΕΚ: Η Σέλτικ δίνει 3.5 εκατομμύρια για την απόκτηση του Μπάρκα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα