Σισέ: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, με ενοχλεί όταν θυμάμαι την διαιτησία»!

Σισέ: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, με ενοχλεί όταν θυμάμαι την διαιτησία»!

Νίκος Αθανασίου
Σισέ: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, με ενοχλεί όταν θυμάμαι την διαιτησία»!

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μίλησε για την αγάπη που έχει στον Παναθηναϊκό, το επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την διαιτησία στην Ελλάδα.

O Tζιμπρίλ Σισέ θα έχει για πάντα στην καρδιά του, τον Παναθηναϊκό και δεν χάνει την ευκαιρία να αναφερθεί στον έρωτα που έχει με το Τριφύλλι. Ο Γάλλος παλαίμαχος στράικερ είπε μιλώντας στο FourFourTwo:

᾽᾽Πέρασα φανταστικά. Αγαπώ το κλαμπ. Όντως έχω κάνει τατουάζ με το σήμα του Παναθηναϊκού. Αυτό και τα 5 αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ που έκανα μετά την κατάκτηση του με τη Λίβερπουλ είναι τα μοναδικά πάνω μου που συνδέονται με το ποδόσφαιρο".

Για το επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την διατησία: "Είχα έναν τσακωμό με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού μετά από ένα ντέρμπι. Δεν ήρθαμε σε επαφή αλλά δεν συμπαθούσαμε ο ένας τον άλλο. Είχα επίσης πολλά θέματα με τη διαιτησία. Έχει περάσει καιρός αλλά ακόμη με ενοχλεί όταν τα θυμάμαι. Έδιναν τόσο κακές αποφάσεις και μία φορά χάσαμε ένα ματς-κλειδί εξαιτίας μίας τέτοιας απόφασης.

Έπρεπε να αντιμετωπίσω τον διαιτητή καθώς είχα πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ. “Ήταν οφσάιντ” τον ρώτησα; “Όχι” μου απάντησε. “Τότε γιατί το ακύρωσες” τον ξαναρώτησα. “Έ, ξέρεις ο βοηθός σήκωσε τη σημαία” μου είπε και τον ρώτησα “Ποιος διαιτητεύει; Εσύ ή αυτός”. Ήταν πάρα πολύ γελοίο”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα