ΠΑΟΚ: «Δεν κρατάω τίποτα», λέει ο Βιεϊρίνια στο ντοκιμαντέρ του νέου PAOK TV (vid)

ΠΑΟΚ: «Δεν κρατάω τίποτα», λέει ο Βιεϊρίνια στο ντοκιμαντέρ του νέου PAOK TV (vid)

ΠΑΟΚ: «Δεν κρατάω τίποτα», λέει ο Βιεϊρίνια στο ντοκιμαντέρ του νέου PAOK TV (vid)

bet365

Έρχεται στο νέο PAOK TV το ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων με στιγμές μέσα από την σεζόν που ολοκληρώθηκε και βρήκε τον ΠΑΟΚ χωρίς τίτλο και απλά την ομάδα να τερματίζει στη 2η θέση.

Στον ΠΑΟΚ μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να καταγράφουν, αν όχι όλες τις περισσότερες στιγμές της σεζόν και στο τέλος να δίνουν στον κόσμο την ευκαιρία και τη δυνατότητα να μάθει άγνωστες ιστορίες γύρω από την ομάδα τους.

Αυτό θα γίνει και φέτος, παρά το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος» δεν κέρδισε κανένα τίτλο, έμεινε νωρίς εκτός Ευρώπης και όπως λέει ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο ντοκιμαντέρ του νέου PAOK TV, «δεν κρατάω τίποτα απ’ αυτή τη χρονιά»!

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επισημαίνει στο promo του ντοκιμαντέρ των τεσσάρων επεισοδίων:

«Η νίκη έχει μεγαλύτερη σημασία όταν ξέρεις και να χάνεις. Μια περίεργη σεζόν σ' ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων» και τιτλοφορεί το ντοκιμαντέρ: Toumba Uncensored.

«Αρχίζεις και αγχώνεσαι, δεν πιστεύεις στον εαυτό σου», είναι άλλη μια ατάκα του Βιεϊρίνια που προσπαθεί να εξηγήσει όλα όσα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. «Είναι πιο δύσκολο να παραμείνεις στην κορυφή, απ’ το να φτάσεις σ’ αυτήν», επισημαίνει ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα