ΠΑΟΚ: «Δεν κρατάω τίποτα», λέει ο Βιεϊρίνια στο ντοκιμαντέρ του νέου PAOK TV (vid)

ΠΑΟΚ: «Δεν κρατάω τίποτα», λέει ο Βιεϊρίνια στο ντοκιμαντέρ του νέου PAOK TV (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Δεν κρατάω τίποτα», λέει ο Βιεϊρίνια στο ντοκιμαντέρ του νέου PAOK TV (vid)
Έρχεται στο νέο PAOK TV το ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων με στιγμές μέσα από την σεζόν που ολοκληρώθηκε και βρήκε τον ΠΑΟΚ χωρίς τίτλο και απλά την ομάδα να τερματίζει στη 2η θέση.

Στον ΠΑΟΚ μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να καταγράφουν, αν όχι όλες τις περισσότερες στιγμές της σεζόν και στο τέλος να δίνουν στον κόσμο την ευκαιρία και τη δυνατότητα να μάθει άγνωστες ιστορίες γύρω από την ομάδα τους.

Αυτό θα γίνει και φέτος, παρά το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος» δεν κέρδισε κανένα τίτλο, έμεινε νωρίς εκτός Ευρώπης και όπως λέει ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο ντοκιμαντέρ του νέου PAOK TV, «δεν κρατάω τίποτα απ’ αυτή τη χρονιά»!

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επισημαίνει στο promo του ντοκιμαντέρ των τεσσάρων επεισοδίων:

«Η νίκη έχει μεγαλύτερη σημασία όταν ξέρεις και να χάνεις. Μια περίεργη σεζόν σ' ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων» και τιτλοφορεί το ντοκιμαντέρ: Toumba Uncensored.

«Αρχίζεις και αγχώνεσαι, δεν πιστεύεις στον εαυτό σου», είναι άλλη μια ατάκα του Βιεϊρίνια που προσπαθεί να εξηγήσει όλα όσα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. «Είναι πιο δύσκολο να παραμείνεις στην κορυφή, απ’ το να φτάσεις σ’ αυτήν», επισημαίνει ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

What defines us is how we rise after falling A four episodes documentary for Season 2019-20 Soon on the new #PAOKTV platform #ChangeTheRules

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

SUPERLEAGUE NEWS FEED