Άρης: Η ενίσχυση του σχεδίου «ομάδα από την αρχή»

Άρης: Η ενίσχυση του σχεδίου «ομάδα από την αρχή»

Άρης: Η ενίσχυση του σχεδίου «ομάδα από την αρχή»

bet365

Όσο διατηρούνται οι οικονομικές αποστάσεις με τους «νυν», ο Άρης προσανατολίζεται στην εφαρμογή του σχεδίου «ομάδα από την αρχή» και συζητάει με τους υποψήφιους αντικαταστάτες των Χουλιάν Κουέστα, Χαβιέρ Ματίγια.

Η υπόθεση υπογραφής νέων συμβολαίων με τους δύο Ισπανούς χρονολογείται από τις αρχές του χρόνου αλλά δεν έχει βρεθεί σημείου ταύτισης στο οικονομικό ούτως ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες συμφωνίας. Λίγο η αλλαγή των οικονομικών δεδομένων στον Άρη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και περισσότερο οι απαιτήσεις των δύο ποδοσφαιριστών έχουν ως αποτέλεσμα να παραμένουν ανοιχτές και κυρίως οδηγούν τους «κίτρινους» ακόμη πιο κοντά στην εφαρμογή του σχεδίου «ομάδα από την αρχή».

Στην περίπτωση του Χουλιάν Κουέστα, ο Άρης ήδη μπήκε σε διαδικασία συζήτησης με τον Μπάλας Μέγερι, υπάρχει ταύτιση στο οικονομικό και μένει να κάνει την αποφασιστική κίνηση. Όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσει η πλευρά του Ισπανού τερματοφύλακα. Η πρόταση του Άρη περιλαμβάνει κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας με πάγιες απολαβές τα 180.000 ευρώ και δεν δέχεται τα μπόνους που θέλει ο παίκτης να συμπεριληφθούν σε αυτό, διότι κάποια εξ’ αυτών είναι… αυτονόητα. Για παράδειγμα, από τη στιγμή που ο Κουέστα υπολογίζεται για βασικός τερματοφύλακας, στον Άρη εκτιμούν ότι δεν υπάρχει λόγος να συμπεριληφθεί μπόνους αριθμού αγώνα στη σεζόν.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην περίπτωση του Χαβιέρ Ματίγια, γι’ αυτό εξάλλου υπάρχει διαδοχική εναλλαγή δεδομένων στους τελευταίους τρεις μήνες. Εκεί που ο Ισπανός δείχνει να είναι κοντά στην ανανέωση, ξαφνικά απομακρύνεται.

Το ερώτημα είναι, πόσο χρόνο θα δώσει ο Άρης σ’ αυτές τις δύο υποθέσεις. Τούτο θα εξαρτηθεί από την πορεία της υπόθεσης του ban και φυσικά των διαπραγματεύσεων με τον Κριστιάν Πορτίγια. Αν δηλαδή οι «κίτρινοι» συμφωνήσουν με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή μέσα στις επόμενες ώρες, τότε θα ζητήσουν ένα… «ναι ή όχι» από τους Κουέστα, Ματίγια. Κι αυτό διότι δεν έχουν πλέον τα χρονικά περιθώρια, δέχονται πιέσεις από τους παίκτες με τους οποίους έχουν συζητήσεις και κυρίως, ήδη μετρούν απώλειες μεταγραφικών στόχων.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΑΡΑ

Ο Μοχάμεντ Γιαταρά βρίσκεται στη λίστα του Άρη από το περασμένο καλοκαίρι, τότε όμως δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις απόκτησής του. Φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά διότι είναι ελεύθερος, έκανε κακή χρονιά με μόλις 11 συμμετοχής στο γαλλικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Οσέρ κι αυτό έριξε την τιμή του στην αγορά. Οι «κίτρινοι» σκέφτονται την περίπτωση του 26χρονου επιθετικού από τη Νέα Γουϊνέα ως μια δεύτερη λύση στην κορυφή της επίθεσης. Αυτό σημαίνει ότι η απόκτησή του θα εξαρτηθεί α) από το ποσό που θα διαθέσουν για τον βασικό επιθετικό και κυρίως από την εξέλιξη της υπόθεσης του Αρμάντο Σαντίκου και β) από τις απαιτήσεις του 26χρονου Αφρικάνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα