Ατρόμητος: Ο Τάσος Παπανικόλας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Ατρόμητος: Ο Τάσος Παπανικόλας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Gazzetta team
Ατρόμητος: Ο Τάσος Παπανικόλας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

bet365

Το Περιστέρι «βυθίστηκε» στο πένθος λόγω του αιφνίδιου θανάτου του επί μία τριετία πρόεδρου της ομάδας, σε ηλικία μόλις 54 ετών
Στο πένθος βυθίστηκε σήμερα (23/7) η «οικογένεια» του Ατρόμητου, καθώς ο Τάσος Παπανικόλας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ο επί μία τριετία (2002-2005) πρόεδρος της ομάδας πέθανε από καρδιακό επεισόδιο σε ηλικία μόλις 54 ετών και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 27 του μηνός στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου στην Κηφισιά.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ
Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Αναστάσιου Παπανικόλα.
Με ιδιαίτερη θλίψη οι άνθρωποι της ομάδας πληροφορήθηκαν σήμερα ότι ο Τάσος Παπανικόλας σε ηλικία 54 ετών έφυγε από τη ζωή έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.
Ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να ανέβει επίπεδο αφού υπήρξε ο τελευταίος πρόεδρος πριν την ανάληψη του συλλόγου από τον Γιώργο Σπανό. Ο Τάσος Παπανικόλας υπήρξε πρόεδρος του Ατρομήτου από το 2002-2005, σε μια πολύ δύσκολη εποχή για το σύλλογο και βοήθησε την ομάδα βάζοντας πλάτη και οδηγώντας την προς την πλήρη αναγέννηση της.
Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, το ΔΣ της ομάδας και όλα τα στελέχη θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 11.00 στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κεφαλαρίου στην Κηφισιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα