Κοροβέσης: «Τα αποδυτήρια είναι το μυστικό μας»

Κοροβέσης: «Τα αποδυτήρια είναι το μυστικό μας»

Gazzetta team
Κοροβέσης: «Τα αποδυτήρια είναι το μυστικό μας»

bet365

Ο μπακ του ΟΦΗ σχολίασε πως η σεζόν ήταν άκρως πετυχημένη για τους κρητικούς
Η σεζόν τελείωσε, ο ΟΦΗ εξασφάλισε την έξοδό του στην Ευρώπη και ο Κοροβέσης αναφέρθηκε στο «μυστικό» της ομάδας, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. «Είναι μια επιτυχημένη χρονιά και είμαστε χαρούμενοι. Η ομάδα κατάφερε να βγει στην Ευρώπη. Ήταν τεράστια επιτυχία. Δεν το περιμέναμε στην αρχή της χρονιάς, γι αυτό και είμαστε περήφανοι. Ξεκινάει μια δύσκολη χρονιά και χρειαζόμαστε αυτές τις 20 ημέρες για ξεκούραση, αφού θα έχουμε μεγάλη δουλειά για τη νέα χρονιά», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Τα αποδυτήρια της είναι το μεγάλο μυστικό. Έχουμε τις αδυναμίες μας αλλά όλοι καλύπτουν τα κενά. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, ήμασταν άτυχοι, με την τελευταία φάση να μας δείχνει όλη την εικόνα των πλέι οφ που ήμασταν άτυχοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε συμπαίκτες, προπονητές και κόσμο για την συμπαράσταση. Μια μεγάλη συγνώμη γι αυτά τα ματς και κατανόηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα