Δώνης: «Αδικο να διαλυθεί αυτή η ομάδα, πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής αποφάσισαν άλλο πλάνο»

Gazzetta team
Δώνης: «Αδικο να διαλυθεί αυτή η ομάδα, πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής αποφάσισαν άλλο πλάνο»

bet365

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε άδικη την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου και του Τσάβι Ρόκα να αλλάξουν το πλάνο της ομάδας, αλλά είπε με νόημα ότι είναι «το τέλος της αρχής»...
Το τελευταίο του ματς στον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν για τον Γιώργο Δώνη το αποψινό (19/7) κόντρα στον ΟΦΗ. Ο κόουτς του «τριφυλλιού» αποχαιρέτησε τους παίκτες του. «Είμαι περήφανος που ήμουν δύο χρόνια προπονητής του Παναθηναϊκού και συνεργάστηκα με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Αυτοί που ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια ήταν στη δυσκολότερη θέση από όλους και έπρεπε να ανταποκριθούν στη φανέλα του Παναθηναϊκού και δούλεψαν σκληρά. Είμαι περήφανος για αυτά που έκαναν, για την ιστορία του Παναθηναϊκού μπορεί να φαίνεται λίγο αλλά είναι πολύ σημαντικό και τους ευχαριστώ, είμαι περήφανος», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη σε μια δύσκολη στιγμή. Εμείς δουλέψαμε πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Είμαι πολύ στεναχωρημένος, θεωρώ πως ήταν πολύ άδικο να διαλυθεί αυτή η ομάδα, ο Παναθηναϊκός με απόφαση του ιδιοκτήτη και του τεχνικού διευθυντή πάει σε άλλο πλάνο. Δεν είναι το τέλος, αλλά το τέλος της αρχής. Εις το επανιδείν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα