Αρης: Εκλεισε τον Φακούντο Μπερτόλιο

Αρης: Εκλεισε τον Φακούντο Μπερτόλιο

bet365

Ο Φακούντιο Μπερτόλιο θα είναι παίκτης του Αρη, με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό να συμφωνεί σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η συμφωνία του Άρη με τον Φακούντο Μπερτόλιο είναι οριστική και απομένει η άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών για να αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα με διετές συμβόλαιο.

Οι «κίτρινοι» ασχολούνται με την περίπτωση του 30χρονου Αργεντίνου μεσοεπιθετικού – αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πτέρυγα – από πέρυσι, καθώς ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο Πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Λαμίας.

Για την ακρίβεια, σε 32 αγώνες είχε πέντε γκολ και δύο ασίστ. Είχε προηγηθεί μια διετία στον ΑΠΟΕΛ όπου σε 46 αγώνες είχε έξι γκολ και ισάριθμες ασίστ, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2015-16 συστήθηκε στο ελληνικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης όπου σε 25 αγώνες είχε τέσσερα γκολ και επτά ασίστ.

Ο Άρης προχώρησε στην περίπτωση του Μπερτόλιο λόγω και της άνεσής του να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Στην καριέρα του χρησιμοποίησε σε 76 αγώνες ως επιτελικός μέσος (76αγ., 10γκολ, 12 ασίστ), ως αριστερός επιθετικός πτέρυγας (22αγ., 6 γκολ, 5 ασίστ), καθώς επίσης και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ η ικανότητά του να «παίζει» και με τα δύο πόδια, του έδωσε αγώνες και στη δεξιά πλευρά της επίθεσης.

Ο Αργεντίνος πέρασε και από τις Ντίναμο Κιέβου (Ουκρανία), Εβιάν (Γαλλία). Μετά τη θητεία του στη Λαμία, πέρυσι επέστρεψε στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην Αλντοσίβι όπου σε 20 αγώνες σημείωσε τρία γκολ και είχε ισάριθμες τελικές πάσες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα