Καραγεωργίου: «Τα έβαλαν με την μικρή Ξάνθη»

Gazzetta team
Καραγεωργίου: «Τα έβαλαν με την μικρή Ξάνθη»

bet365

Ο κόουτς της ομάδας στάθηκε στο πώς την αντιμετώπισαν αρκετοί και εξέφρασε το παράπονό του
Η Ξάνθη απέφυγε απόψε (18/7) την τελευταία θέση μετά τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε στη Λάρισα και ο Νίκος Καραγεωργίου δεν έκρυψε το παράπονό του για την αντιμετώπιση που έχει. «Πολύ άγχος, πίεση, χωρίς να τα αξίζει αυτά η ομάδα. Πρέπει να αναφερθώ στο ότι αυτή η ομάδα κατάφερε να σωθεί ενώ έχει 36 βαθμούς όχι 24. Μια Ελλάδα ολόκληρη ενδεχομένως και το κράτος τα έβαλε με τη μικρή Ξάνθη. Η διαίσθηση μου είναι ότι έπρεπε να έχει μια καλύτερη συμπεριφορά απέναντι μας», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε «Παρ όλες τις δυσκολίες καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Μερικοί από τους παίκτες κλαίγανε όχι επειδή σωθήκαμε αλλά από την πίεση και το άγχος όλων αυτών των ημερών. Αυτό το άγχος και η πίεση σε πνίγει. Το καταλαβαίνω γιατί μου έχει συμβεί και εμένα πολλές φορές όταν αγωνιζόμουν, μπορεί ο κόσμος να μην μπορεί να το καταλάβει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα