Super League, η τελική βαθμολογία των play out: Η 7η θέση στον Αστέρα, τελευταίος ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Super League, η τελική βαθμολογία των play out: Η 7η θέση στον Αστέρα, τελευταίος ο Πανιώνιος

bet365

Η τελευταία αγωνιστική των play out δεν... έκρυβε συγκινήσεις αφού στα πιο σημαντικά ματς σε Λάρισα και Περιστέρι δεν μπήκε γκολ με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να παίρνει τον... πικρό δρόμο του υποβιβασμού!
Βέβαια με τα σενάρια καθημερινά να έχουν φουντώσει για αναδιάρθρωση στην Νέα Σμύρνη παρά την πίκρα τους, θα περιμένουν έστω και έτσι την... ανανέωση της παρουσίας τους στα «μεγάλα σαλόνια». Πάντως μέχρι να γίνει αυτό ο βαθμολογικός πίνακας λέει πως ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που υποβιβάζεται και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ2.
Από την άλλη χαρά υπάρχει στην Ξάνθη, αφού η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου με τον βαθμό που πήρε στην Λάρισα και σε συνδυασμό με όσα έγιναν στο Περιστέρι παραμένει στην κατηγορία! Σε θεωρητικό επίπεδο και με βάση την αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος η 13η θέση οδηγεί σε διαδικασία μπαράζ με την 2η ομάδα από την SuperLeague2.
Με λίγα λόγια δηλαδή η Ξάνθη θα έπρεπε να ετοιμάζεται για... τελικό παραμονής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Κάτι που προφανώς δεν πρόκειται να συμβεί αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι η άλλοτε Β΄εθνική δεν άρχισε ποτέ στην «μετά καραντίνας» εποχή. Τέλος την πρώτη θέση στα πλέι άουτ, την 7η στο πρωτάθλημα κατέκτησε ο Αστέρας παρά το Χ με την Λαμία στην Τρίπολη. Μια θέση που τώρα δεν οδηγεί κάπου, αλλά επειδή Ελλάδα είμαστε κανείς δεν ξέρει τι... ξημερώνει!

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

7. Αστέρας Τρίπολης 43
8. Ατρόμητος 42
9. ΑΕΛ 36
10. Λαμία 35
11. Βόλος 31
12. Παναιτωλικός 29
------------------------------------------
13. Ξάνθη 24
-------------------------------------------
14. Πανιώνιος 23

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα