Ραμίρεθ: «Περιμένουμε τον Αραούχο στην προετοιμασία της Λας Πάλμας»

Ραμίρεθ: «Περιμένουμε τον Αραούχο στην προετοιμασία της Λας Πάλμας»

Gazzetta team
Ραμίρεθ: «Περιμένουμε τον Αραούχο στην προετοιμασία της Λας Πάλμας»

bet365

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας τόνισε πως στην ομάδα αναμένουν την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ στις 10 Αυγούστου για την προετοιμασία.

Πρόσφατα ο ρεπόρτερ της Λας Πάλμας, Λίτο Χιμένεθ ανέφερε πως ο Αραούχο θα επιστρέψει στην ισπανική ομάδα καθώς ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα δεν δείχνει «ζεστός» για να τον διατηρήσει στο ρόστερ.

Αυτό αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα των Καναρίων Νήσων λόγω του πολύ υψηλού συμβολαίου (άνω του 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο) που έχει εκεί ο «Τσίνο». Ωστόσο, στη Λας Πάλμας περιμένουν τον Αραούχο στις 10 Αυγούστου για προετοιμασία, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μίγκελ Άνχελ Ραμίρεθ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Cope.

«Επιστρέφει στις 10 Αυγούστου στην προετοιμασία της ομάδας, όπου θα πρέπει να δουλέψει στις προπονήσεις για να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα», σχολίασε ο Ραμίρεθ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα