«Ατρόμητος και Παναιτωλικός για Γιάκολις» (vid)

Gazzetta team
«Ατρόμητος και Παναιτωλικός για Γιάκολις» (vid)

bet365

Στην Κύπρο αναφέρουν πως οι δύο ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του Κροάτη που είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ
Στο «κάδρο» του Ατρόμητου και του Παναιτωλικού βάζουν στην Κύπρο τον Αντόνιο Γιάκολις. Πρόκειται για τον Κροάτη μεσοεπιθετικό του ΑΠΟΕΛ (παίζει κυρίως δεξιά) και όπως σχολιάζουν οι δύο ελληνικές ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του.
Βέβαια αυτό από μόνο του δεν «μεταφράζεται» σε κάτι δεδομένο, αφού ο 28χρονος έχει συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν με τον «Θρύλο» και για να συμβεί οτιδήποτε θα πρέπει να αποχωρήσει, κάτι που πάντως στο Νησί της Αφροδίτης σχολιάζουν πως είναι πιθανό, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Ο Γιάκολις πήγε το 2018 στην Κύπρο, αρχικά για τον Απόλλωνα Λεμεσού (33/5) και πέρσι για τον ΑΠΟΕΛ (12/2), ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Χάιντουκ και Κλουζ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα