Πέδρο Μαρτίνς: Βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του προέδρου της Φλαμένγκο!

Πέδρο Μαρτίνς: Βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του προέδρου της Φλαμένγκο!

Πέδρο Μαρτίνς: Βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του προέδρου της Φλαμένγκο!

bet365

Ο πρόεδρος της Φλαμένγκο, Ροντόλφο Λαντίμ γνωρίζοντας πως ο Ζόρζε Ζέσους θα επιστρέψει στην Μπενφίκα θεωρούσε πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούσε να αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη, ωστόσο σύντομα αντιλήφθηκε πως δεν υπήρχε καμία πιθανότητα να γίνει πράξη η επιθυμία του.

Ο 63χρονος «ισχυρός άνδρας» του βραζιλιάνικου συλλόγου λίγες μέρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησης του Ζόρζε Ζεσούς έκανε κρούση μέσω μάνατζερ στον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από το πρωτάθλημα διεκδικούν το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, όπως και η πρόσφατα επέκταση του συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού μέχρι το 2022 λειτούργησαν αποτρεπτικά για τα σχέδια του Λαντίμ, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να προσφέρει τρελά λεφτά στον 50χρονο προπονητή.

Πλέον η Φλαμένγκο έχει επικεντρωθεί στον Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να βλέπει με καλό μάτι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο ενώ ως αουτσάιντερ θεωρείται ο Μάρκο Σίλβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα