Παναθηναϊκός: Υπέρογκες απαιτήσεις για το ενοίκιο της Παιανίας

Παναθηναϊκός: Υπέρογκες απαιτήσεις για το ενοίκιο της Παιανίας

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Υπέρογκες απαιτήσεις για το ενοίκιο της Παιανίας

bet365

Η πλευρά του Γιώργου Βαρδινογιάννη ζητά πολύ μεγάλη αύξηση στο ενοίκιο του προπονητικού κέντρου από τον Παναθηναϊκό και η απόσταση που υπάρχει οδηγεί το «Τριφύλλι» εκτός Παιανίας!

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού από τον Νοέμβριο του 2016 είχε επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας και τα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού»... ανάσαναν, καθώς στο Κορωπί δεν υπήρχε και δεν υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσουν εύρυθμα όλες οι νεανικές ομάδες! Η σύμβαση ανάμεσα στην «πράσινη» ΠΑΕ και τον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων, Γιώργο Βαρδινογιάννη, ολοκληρώθηκε και εδώ και καιρό οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για να προκύψει νέα συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο αυτή την στιγμή, οι πιθανότητες να έχουμε deal είναι λιγοστές. Ο «Καπετάνιος» αξιώνει μία πολύ μεγάλη αύξηση στο ενοίκιο της Παιανίας, ένα ποσό το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός για την χρήση του προπονητικού και θεωρείται από την διοίκηση του συλλόγου, υπέρογκο!

Σε περίπτωση που προκύψει οριστικό «ναυάγιο», ο Παναθηναϊκός θα έρθει αντιμέτωπος με ένα τεράστιο πρόβλημα λειτουργίας της ακαδημίας του. Στο Κορωπί, όπως προείπαμε, είναι αδύνατο να χωρέσουν όλες οι ομάδες και πάρα πολύ δύσκολο να επιστρέψουν η Κ19, Κ17, Κ16 και Κ15. Άρα, ο σύλλογος είναι υποχρεωμένος να... ξεσπιτωθεί και να νοικιάσει γήπεδα σε κοντινές με το Κορωπί εγκαταστάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα