Μένει ελεύθερος ο Λόπεθ – Στο χέρι του Άρη η απόκτησή του

Μένει ελεύθερος ο Λόπεθ – Στο χέρι του Άρη η απόκτησή του

Μένει ελεύθερος ο Λόπεθ – Στο χέρι του Άρη η απόκτησή του

bet365

Ο Κρίστιαν Λόπεθ θα μείνει ελεύθερος από τη Λας Πάλμας και πλέον το παιχνίδι της απόκτησής του βρίσκεται στο… γήπεδο του Άρη.

Η περίπτωση του 31χρονου Ισπανού μέσου συζητείται στο εσωτερικό του Άρη εδώ και κάμποσους μήνες. Απασχόλησε έντονα το περασμένο καλοκαίρι αλλά με το άκουσμα των απαιτήσεών του (άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ), οι «κίτρινοι» έκαναν πίσω. Βέβαια, λίγες εβδομάδες μετά έδωσαν αντίστοιχο συμβόλαιο στον Μπράουν Ιντέγε, αλλά μέχρι και σήμερα μετανιώνουν για εκείνη την απόφασή τους. Ο Κρίστιαν Λόπεθ επέστρεψε στην καθημερινότητα του Άρη και πριν την επιβολή της πρώτης ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, όταν ο ίδιος ο Ισπανός αντιλήφθηκε ότι η θητεία του στο Ντουμπάι (σ. σ. Χάτα) έκανε κακό στην ποδοσφαιρική υγεία του. Ούτε τότε υπήρχαν οι προϋποθέσεις συνεργασίας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Λόπεθ επέλεξε την πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα της Λας Πάλμας για να νιώσει εκ νέου ακμαίος ποδοσφαιριστής και να αφήσει πίσω του το διάστημα στα Εμιράτα. Η ισπανική ομάδα έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του πριν την ολοκλήρωση της Segunda Division, εντούτοις δεν σκοπεύει να το πράξει και γενικώς αποφάσισε να προχωρήσει σε δραστικές μειώσεις αποδοχών. Σε σημείο μάλιστα να προσφέρει… πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου στους ποδοσφαιριστές καλύπτοντας ένα μέρος των συμβολαίων τους.

Ο Άρης είναι σε επαφή με τον Κρίστιαν Λόπεθ και γνωρίζει ότι αυτή τη στιγμή το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδό του. Τα ποσά που είχαν συζητηθεί το περασμένο καλοκαίρι, πλέον δεν υφίστανται, ενώ ένας από τους σημαντικούς παράγοντες της όλης ιστορίας είναι η επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Άρη και είναι θετικός στην προοπτική συμφωνίας. Αυτό που διαφαίνεται στην παρούσα φάση είναι ότι όλα βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια του Άρη.

Η ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΙΚΟΥ

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης μπήκε σε διαδικασία συζήτησης και για τα δεδομένα της περίπτωσης του Αρμάντο Σαντίκου, επί της ουσίας όμως γνωρίζει ότι πρόκειται για μια περίπλοκη υπόθεση. Ο 29χρονος Αλβανός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Λεβάντε η οποία θα ψάξει να βρει ομάδα για να τον παραχωρήσει ως δανεικό και το κριτήριό της είναι οικονομικό. Το συμβόλαιο του Σαντίκου είναι λίγο παραπάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ και η ισπανική ομάδα θέλει να γλιτώσει λεφτά ή μάλλον, να χρειαστεί να καταβάλλει όσο το δυνατόν λιγότερα. Προφανώς θα μετρήσει και η άποψη του παίκτη, εκ των προτέρων όμως είναι σαφές ότι η υπόθεση είναι πολύπλοκη καθώς εμπλέκονται περισσότερες από δύο πλευρές. Οι «κίτρινοι» θα κάνουν την προσπάθειά τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παρεκκλίνουν της οικονομικής πολιτικής που έχουν προαποφασίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα