Παουλίνιο: «Δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε στο πρώτο μέρος»

Gazzetta team
Παουλίνιο: «Δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε στο πρώτο μέρος»

bet365

Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ στάθηκε στο πρώτο μέρος και στην απόδοση που δεν κατάφερε να πιάσει η Ένωση, υπογραμμίζοντας πως το 0-0 δεν αφήνει κανέναν ευχαριστημένο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παουλίνιο στη NOVA μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ:

Για τα συναισθήματά του: «Θέλαμε να κερδίσουμε, μπήκαμε για τη νίκη. Ήταν ένας ακόμα τελικός, δώσαμε τα πάντα, αλλά δεν τα καταφέραμε και δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το πως αισθάνονται μετά τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν δώσει: «Κάναμε μια πολύ καλή πορεία στα πλέι οφ και είχαμε καλή απόδοση. Είχαμε μόνο μια ήττα αυτή από τον Ολυμπιακό. Αυτό που απομένει είναι δύο ματς με τον τελικό του Κυπέλλου και πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια».

Για το αν ξοδεύτηκε το πρώτο ημίχρονο ξεκινώντας με 3-5-2: «Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος αλλάζοντας σύστημα αποδώσαμε καλύτερα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά έτσι όπως πήγε το ματς το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για τον... θερμό διάλογο με τον Βαρέλα: «Όλα καλά. Τέτοια πράγματα λόγω της έντασης συμβαίνουν. Όλα είναι καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα