Ξενόπουλος: «Tυχεροί που έχουμε τις ευκαιρίες μας, το πέναλτι μου έδωσε ψυχολογία»

Ξενόπουλος: «Tυχεροί που έχουμε τις ευκαιρίες μας, το πέναλτι μου έδωσε ψυχολογία»

Gazzetta team
Ξενόπουλος: «Tυχεροί που έχουμε τις ευκαιρίες μας, το πέναλτι μου έδωσε ψυχολογία»

bet365

Για την απόκρουση του πέναλτι του Γιάννη Φετφατζίδη, τη βοήθεια των συμπαικτών του και του προπονητή του, για τις ευκαιρίες που παίρνουν οι νέοι παίκτες και τις ιδιατερότητες της θέσης του τερματοφύλακα μίλησε ο Βασίλης Ξενόπουλος.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού που απέκρουσε και δύο τετ α τετ (του Ρόουζ και του Μαρτίνες) στο ματς με τον Αρη, εκτός ασφαλώς από το πέναλτι του Φετφατζίδη στο 43', είπε μεταξύ άλλων στη Nova...

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και τη δική του απόκρουση στο πέναλτι του Φετφατζίδη: “Για τον τερματοφύλακα είναι ευχάριστο να πιάνει πέναλτι. Παίζει ρόλο η τύχη, να το έχεις μελετήσει... Οπως έχει πει και ο Σωκράτης (Διούδης) το μελετάμε με τον κύριο Μαλιαρίτση και ευτυχώς το έπιασα αλλά ήρθε και η νίκη, αυτός είναι ο καλός συνδυασμός. Πρέπει να δίνουμε τα εύσημα στον προπονητή μας γιατί είναι κάτι που προετοιμάζουμε, βλέπουμε τα video μας”.

Για την παρουσία του στο ματς με τον Αρη: “Στην αρχή ήμουν σφιγμένος, αλλά το πέναλτι μου έδωσε ψυχολογία και με βοήθησε για τη συνέχεια. Με βοήθησε το γεγονός ότι είχα τρεις έμπειρους παίκτες μπροστά μου, μου μίλησαν πριν το ματς, με βοήθησαν πολύ, και μέσα στο παιχνίδι είχαμε άψογη συνεννόηση... Όλοι βοήθησαν για να μην δεχτούμε γκολ”.

Για τις ιδιαιτερότητες της θέσης του γκολκίπερ: “Η θέση του τερματοφύλακα είναι περίεργη. Παίζει μόνο ένας. Πρέπει να έχεις υπομονή και όταν σου δίνεται η ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι”.

Για την πορεία του Παναθηναϊκού στα play offs:Αισθανόμαστε ότι παίζουμε καλά, προσπαθούμε στο 100% να παίρνουμε νίκες για να μην απογοητεύουμε τους φιλάθλους μας, είναι σημαντικό για την ομάδα, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός, με πολύ μεγάλη ιστορία και είμαστε τυχεροί που τον αντιπροσωπεύουμε στο γήπεδο”.

Για τις ευκαιρίες που παίρνουν οι νεαροί παίκτες στα play offs: “Σίγουρα μας βλέπει ο νέος προπονητής, μας δίνεται η ευκαιρία για να δείξουμε τι αξίζουμε. Καλές είναι οι προπονήσεις, αλλά αν δεν αποδώσεις στο γήπεδο, δεν γίνεται να είσαι μέλος του Παναθηναϊκού. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τις ευκαιρίες μας και ευτυχώς νομίζω όλοι οι παίκτες έχουμε αποδώσει καλά”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα