ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παναγόπουλος για το Ολυμπιακός-Βέροια: «Επέμεναν μέχρι το τέλος στη διαφορά των τριών τερμάτων»

Παναγόπουλος για το Ολυμπιακός-Βέροια: «Επέμεναν μέχρι το τέλος στη διαφορά των τριών τερμάτων»

pantelic.jpg

Ο στοιχηματικός αναλυτής, Νίκος Παναγόπουλος, κατέθεσε για τη «Συμμορία» για τον χρήματα που παίχτηκαν στο Ολυμπιακός - Βέροια 3-0 και έκανε λόγο για «υπερβολικό τζίρο».

Εκτός από τον Φώτη Κωστούλα, για τη Δίκη των 28, κατέθεσε κι ο στοιχηματικός αναλυτής, Νίκος Παναγόπουλος, οποίος αναφέρθηκε στον τζίρος που παίχτηκε για τον αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια 3-0, τον Ιανουάριο του 2013. Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο εν λόγω ματς, ζητήθηκε από τους παίκτες της Βέροιας να χάσουν με διαφορά τριών τερμάτων.

Σύμφωνα με τον κύριο Παναγόπουλο, «ο τζίρος ήταν 521.379 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται οι αγορές της Ασίας. Από αυτά οι 150.000 ευρώ παίχτηκαν πριν την έναρξη του αγώνα στον «άσο» και τα υπόλοιπα, πιο πολλά χρήματα, παίχτηκαν μαζικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από το 54’ μέχρι το 75’, άσο και over. Επίσης, χαρακτήρισε παιχνίδι «στοιχηματικά ύποπτο» και τον τζίρο που έγινε, σε σχέση με τους άλλους αγώνες, «"υπερβολικό"».

Σε ερώτηση για το λόγο που χαρακτηρίζει το ματς ύποπτο, απάντησε:

«Το ύποπτο που βλέπω είναι για ποιο λόγο να παίζονται τόσα χρήματα μαζικά από το 54’ μέχρι το 75’. Παρ’ όλο που πλησίαζε στη λήξη ο αγώνας, οι παίκτες του στοιχήματος συνέχιζαν να επιμένουν στη διαφορά των τριών γκολ συνολικά».