Αστέρας Τρίπολης: Μια αήττητη ομάδα με πολλά νέα και νεαρά παιδιά!

Αστέρας Τρίπολης: Μια αήττητη ομάδα με πολλά νέα και νεαρά παιδιά!

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η μόνη αήττητη ομάδα σε play out και play off. Βέβαια, τα κέρδη των Αρκάδων είναι πολλά παραπάνω από μερικούς βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η ομάδα, ούσα στην 1η θέση του σχετικού πίνακα κατάταξης.

Ο Αστέρας Τρίπολης, ύστερα από έξι ματς στα play out μετράει 3 νίκες και 3 ισοπαλίες! Τα αποτελέσματα των Αρκάδων εντυπωσιάζουν - ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος πως η ομάδα έμεινε χωρίς αρκετούς βασικούς παίκτες.

Ο Ιγκλέσιας έκανε μια μικροεπέμβαση παραμονές της έναρξης του μίνι πρωταθλήματος κι έτσι ο αρχηγός δεν έχει μπορέσει να βοηθήσει. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Χερόνιμο Μπαράλες κι αυτός υπέστη ένα μικρό πρόβλημα και έτσι δεν έχει παίξει στα τελευταία τρία ματς. Σουάρεθ και Βαλιέντε είναι επίσης στα πιτς. Πασαλίδης και Μουνάφο θα είναι εκτός με Λαμία λόγω του ότι συμπλήρωσαν κάρτες στο ματς με την Ξάνθη.

Ωστόσο, οι κιτρινομπλέ έχουν στερηθεί την πολύτιμη βοήθεια του Μαρκ Φερνάντεθ, το συμβόλαιο του οποίου εξέπνευσε και δεν ανανεώθηκε - όπως συνέβη και με τους Ντέλετιτς(έληξε ο δανεισμός του από την ΑΕΚ), Βλάχο, Ματρικάρντι, Άνχελ και Χαουρέγκι

Οι εξελίξεις αυτές έδωσαν στον Ράσταβατς τη δυνατότητα να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, ενώ κάποιοι άλλοι (απ)έδειξαν ότι μπορούν να ηγηθούν! Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από τον Λουίς Φερνάντεθ δεν υπάρχει, ο οποίος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των play out με 5 γκολ και 1 ασίστ σε 6 ματς (11 γκολ και 2 ασίστ σ'όλες τις διοργανώσεις). Σημαντική, δε, είναι κι η συνεισφορά του Σίτο, ο οποίος είναι ανεβασμένος, πολύ δραστήριος και δείχνει κι αυτός ότι ήθελε χρόνο προσαρμογής, με τον Ισπανό να έχει 1 γκολ και 2 ασίστ στα τελευταία δύο ματς.

Στους παίκτες που ανέβασαν στροφές στα play out μπαίνει κι ο Μπόρχα Φερνάντεθ, ο οποίος κι αυτός δείχνει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και κάνει το κενό του Ιγκλέσιας να είναι όσο μικρότερο γίνεται.

Μπέλοκ: Φέτος δεν είχε ρόλο στην ομάδα. Επαιξε σε μόλις 2 ματς πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου. Στα play out έχει θέση στα σχέδια του Ράσταβατς και έχει αγωνιστεί 4 φορές έχοντας σταθερή απόδοση.

Ο Κρέσπι, δεν κατάφερε στα 10 ματς πρωταθλήματος να δείξει πολλά. Στα play out, όπου μετράει 5 συμμετοχές, έχει κι ένα γκολ αρχίζοντας να δείχνει κι αυτός καλά στοιχεία.

Οι... νέοι!

Αντώνης Τσιφτσής: Φόρεσε τα γάντια του Νίκου Παπαδόπουλου (δεν είναι κι εύκολο), στα δύο τελευταία ματς, κρατώντας το μηδέν μάλιστα στο ντεμπούτο του με τον Βόλο.

Παναγιώτης Τζίμας: Το αστέρι της Κ19, με 17 ματς και 7 γκολ έχει εμπειρία από την πρώτη ομάδα. Στα play out, σε 4 ματς έχει 96'.

Αλί Μπαμπά: Εχοντας εντυπωσιάσει με την Κ19, όπου σε 19 ματς είχε 7 γκολ και 1 ασίστ, ο 19χρονος Νιγηριανός επιθετικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό για 9'. Με τον Βόλο έπαιξε 45' και με την Ξάνθη, του αρκούσαν 7' για να κερδίσει ένα πέναλτι και να βοηθήσει σημαντικά στο να πάρει τη νίκη η ομάδα του.

Γιώργος Αντζουλάς: O 20χρονος στόπερ ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν, με τον Χιμένεθ να τον εμπιστεύεται στα πρώτα ματς. Ο Ισπανός όμως πήγε να... κάψει το περίσσιο ταλέντο του όταν στο ματς με την Ξάνθη τον έβαλε δεξί μπακ. Ευτυχώς ο Ράσταβατς, τον ενεργοποίησε πάλι στο ματς πρωταθλήματος με την Λαμία και τώρα στα play out μετρά ήδη 4 συμμετοχές, με 9 90λεπτα.

Αλάγκμπε: Ο 20χρονος στόπερ πήρε μια... γεύση από την πρώτη ομάδα, έχοντας 2'με τον Παναιτωλικό, 13' με τον Βόλο και 1' με την Ξάνθη. Σαφώς περιμένει να παίξει περισσότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα