Παναθηναϊκός: Εκτός Παιανίας η ακαδημία μέχρι νεοτέρας

Παναθηναϊκός: Εκτός Παιανίας η ακαδημία μέχρι νεοτέρας

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Εκτός Παιανίας η ακαδημία μέχρι νεοτέρας

bet365

Η σύμβαση του ΠαναθηναΪκού για την χρήση της Παιανίας με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη δεν έχει ανανεωθεί και μέχρι να προκύψει συμφωνία τα τμήματα υποδομής επιστρέφουν στο Κορωπί. Τεράστιο λειτουργικό ζήτημα για το Τριφύλλι.

Η Κ19 του Παναθηναϊκού επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, το πρόγραμμα δεν έγινε στην Παιανία όπως ήταν προγραμματισμένο αλλά στο Κορωπί. Το Τριφύλλι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις λόγω της λήξης της σύμβασης με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και της διαφοράς που υπάρχει αυτή την στιγμή ανάμεσα στις δύο πλευρές στο οικονομικό.

Μέχρι να προκύψει συμφωνία(γίνονται καθημερινές συζητήσεις για να λυθεί το θέμα) η ομάδα Νέων θα κάνει προπονήσεις στο Γεώργιος Καλαφάτης. Αν, όμως, δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον ᾽᾽Καπετάνιο᾽᾽ τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την ομαλή λειτουργία της ακαδημίας.

Στο Κορωπί δεν γίνεται να ᾽᾽μετακομίσουν᾽᾽ όλα τα τμήματα και ακόμη και αν επιστρέψουν οι μεγαλύτερες ηλικίες(Κ19, Κ17, Κ16, Κ15), οι συνθήκες δεν θα είναι οι καλύτερες δυνατές και τα μικρότερα τμήματα το πιθανότερο είναι να... ξεσπιτωθούν σε κοντινές γηπεδικές εγκαταστάσεις ιδιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα