Μπαταγιάννης στην Επιτροπή Δεοντολογίας: «Για να μην χάσει τη δουλειά του ο Φύσσας κατασκεύασε μία ιστορία»

Μπαταγιάννης στην Επιτροπή Δεοντολογίας: «Για να μην χάσει τη δουλειά του ο Φύσσας κατασκεύασε μία ιστορία»

Gazzetta team
Μπαταγιάννης στην Επιτροπή Δεοντολογίας: «Για να μην χάσει τη δουλειά του ο Φύσσας κατασκεύασε μία ιστορία»

bet365

Την πλήρη απαλλαγή όχι μόνο της ΠΑΕ Ατρόμητος αλλά και των Γιώργου Σπανού, Γιάννη Αγγελόπουλου και Ρικάρντο Σα Πίντο, ζήτησε ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης που τους εκπροσώπησε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης τόνισε ανάμεσα στα άλλα στην Επιτροπή Δεοντολογίας όπου μαζί με τον Αργύρη Λίβα και την Σταματίνα Μπαταγιάννη εκπροσωπούν τους Ατρόμητο, Σπανό, Αγγελόπουλο και Σα Πίντο: «Αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας η αθωότητά μας για τον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 που έγινε στις 4/2/2015. Ο αγώνας χειραγωγήθηκε με σκοπό το κέρδος λέει το κατηγορητήριο, αλλά έρχεται η ίδια η UEFA και λέει ότι για αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο από στο Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης.
Ο Φύσσας δεν ανασκεύασε την κατάθεσή του. Είπε τα πραγματικά γεγονότα εδώ. Οι δύο από τους τέσσερις παίκτες που εκείνος υπέθεσε ότι εννοούσε ο Σα Πίντο, έπαιξαν κανονικά. Και ο τρίτος είπε ότι ζήτησε ο ίδιος να μην παίξει. Γι’ αυτό ήρθε και είπε ότι δεν μίλησε ποτέ για χειραγώγηση και ότι ο Ατρόμητος χτύπησε το παιχνίδι.
Πήγε στον ανακριτή τον Μάρτιο του 2015. Λίγες μέρες πριν ο Παναθηναϊκός είχε χάσει 2-0 από τον Ατρόμητο και έχανε το πρωτάθλημα. Για να μην χάσει τη δουλειά του ο Φύσσας, αναγκάστηκε και πήγε στον ανακριτή και να κατασκευάσει αυτή την ιστορία. Γιατί τον φώναξε το αφεντικό του και του είπε τι έγινε και χάσαμε; Και ο Φύσσας του είπε ότι με εμάς τα έδωσε όλα ο Ατρόμητος, ενώ με τον Ολυμπιακό δεν παίξανε τίποτα. Και έτσι του είπε ο κ. Αλαφούζος να πάει στον ανακριτή.
Βρεθήκαμε στη μέση ενός πολέμου που πάντα υπάρχει μεταξύ των μεγάλων ομάδων. Όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Δεν υπάρχει ίχνος αμφιβολίας για την αθωότητα των εντολέων μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα